Nuorten hallitus

Hallituksen tehtäviä

Nuorten hallitus voi olla vaikuttamassa siihen, mitä nuortentoiminnassa tapahtuu (miettimällä aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteniltoihin ja –leireihin).

Ryhmä ideoi uutta, ajaa nuorten etuja seurakunnassa, sekä on mukana nuorten viikkotoiminnassa yhdessä työntekijöiden kanssa.

Nuorten hallitus on tärkeällä paikalla nuoriso- ja rippikoulutyössä linkkinä työntekijöiden ja nuorten välissä.

Ryhmällä on mahdollisuus osallistua toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä nuorisotyöntiimin kanssa.

Hallitus innostaa ja rohkaisee työntekijöiden kanssa muita nuoria ottamaan vastuuta erilaisissa tilanteissa ja tehtävissä.

Hallituksen kautta nuorten ääni voi tulla kuuluvaksi ja näkyväksi seurakunnassa tehokkaammin ja laadukkaammin.

UUSIA JÄSENIÄ VÄRVÄTÄÄN!

Hallituksen jäsenet ja valinta

Hallituksen koko on 6 nuorta.

Nuorten hallituksen jäsenet valitaa rippikoulun käyneistä nuorista.

Kausi kestää kaksi vuotta ja puolet jäsenistä on erovuoroisia vuosittain.

Jäsenten tulee olla liittymishetkellä Ugin seurakunnan jäseniä ja iältään korkeintaan 19v tehtävään valittaessa.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää!
Päivi Aaltonen

Nuorten hallitus 2019