Nuorten hallitus

Hallituksen tehtäviä

Nuorten hallitus on tärkeällä paikalla nuoriso- ja rippikoulutyössä linkkinä työntekijöiden ja nuorten välissä.

Ryhmä osallistuu toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä nuorisotyöntiimin kanssa.

Nuorten hallitus vaikuttaa siihen, mitä nuortentoiminnassa tapahtuu miettimällä aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteniltoihin ja –leireihin.

Ryhmä ideoi uutta, ajaa nuorten etuja seurakunnassa, sekä on mukana nuorten viikkotoiminnassa yhdessä työntekijöiden kanssa.

Hallitus innostaa ja rohkaisee työntekijöiden kanssa muita nuoria ottamaan vastuuta erilaisissa tilanteissa ja tehtävissä.

Hallituksen kautta nuorten ääni tulee kuuluvaksi ja näkyväksi seurakunnassa tehokkaammin ja laadukkaammin.

Hallituksen jäsenet ja valinta.

Hallituksen koko on 6 nuorta.

Nuorten hallituksen jäsenet valitaa kevään isosviikkiksellä rippikoulun käyneistä nuorista.

Kausi kestää kaksi vuotta ja puolet jäsenistä on erovuoroisia vuosittain.

Jäsenten tulee olla Ugin seurakunnan jäseniä ja iältään korkeintaan 19v.

Nuorten hallitus 2018

Taru Siivonen (2017-2018)