Tervehdys Sinulle!

Uudenkaupungin seurakunnan perustehtävä on kaikessa olemisessaan ja toiminnassaan rohkaista uskomaan hyvään Jumalaan, huolehtimaan toinen toisistaan ja lähiympäristöstä – luonnosta.

Seurakunnan verkkosivuilta www.uudenkaupunginseurakunta.fi löydät tietoa
-  jumalanpalveluksista
-  tapahtumista ja säännöllisestä toiminnasta lapsille, perheille,  ikäihmisille ja kaikille
-  diakoniatyöstä ja vapaaehtoistoiminnasta
-  kirkoista ja muista toimitiloista sekä
-  toimistojen ja työntekijöiden yhteystiedot.

Kirkkovaltuusto hyväksyi loppuvuonna 2017 Uudenkaupungin seurakunnalle strategian vuosille 2018-2022.
Siinä on määritelty seurakunnan

-  toiminta-ajatus: Rohkeasti hyvän ja pyhän puolella

-  arvot:    Tasa-arvo ja kunnioitus: johtamisessa ja  vuorovaikutuksessa
                  Avoimuus ja luovuus: ratkaisuissa ja päätöksenteossa
                  Lähimmäisenrakkaus ja rohkeus: kaikessa toiminnassa.

Uuteenkaupunkiin on muuttanut paljon uusia asukkaita. Hienoa. Tervetuloa!

Kannamme mukanamme ja kerromme kaikki omaa tarinaamme. Seurakunta haluaa mahdollistaa kaikissa kohtaamissa jakamaan näitä tarinoita, jotta ne kietoutuisivat myös yhteisiksi tarinoiksi.
Seurakunnan työntekijöihin saa helposti yhteyden sähköpostin tai puhelimen kautta! Tätä mahdollisuutta voisi rohkeasti käyttää enemmänkin.

Seurakuntavaalit

Tänä vuonna järjestetään seurakuntavaalit marraskuun kolmantena sunnuntaina eli 18.11.2018 ja ennakkoäänestys on 6.-10.11.

Vaalien ehdokasasettelu päättyy 17.9.2018.

Valtakunnallisesti vaalien viestintä tapahtuu #minun kirkkoni -teeman alla. Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita ja siksi se on meidän kaikkien kirkko.

-  Mitä sinulle kirkko merkitsee tämän päivän Suomessa ja kotiseurakunta Uudessakaupungissa?
-  Minkä asioiden puolesta haluaisit seurakuntasi tekevän työtä?
-  Miten osaamme parhaalla tavalla olla hyvän ja pyhän puolesta?

Hyvää kevättä!

Esa Mierlahti

Seurakuntalaisen opas, katso tästä.