lapsia perhekerhossa

Perhekerhot kokoontuvat eri puolella seurakuntaamme.

Kerho on tärkeä kohtaamispaikka, jossa lasten ja aikuisten on mukava tavata toisiaan mehun ja kahvikupposen äärellä. Ohjelmassa on vaihdellen yhteistä tekemistä, vapaata tai teemoitettua keskustelua sekä eri tahojen vierailuja. Yhteiset keskusteluteemat ovat lähellä arjen kysymyksiä: kasvatukseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen, jaksamiseen ja virkistymiseen liittyviä.

Kerho alkaa yhteisellä aamuhartaudella, jonka jälkeen siirrytään kahvittelemaan ja noin kerhon puolivälissä alkaa mahdollinen ohjattu toiminta. Perhekerhoissa lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Toisinaan lapsille ja aikuisille omaa ohjelmaa, jolloin aikuisilla on mahdollisuus omaan hengähdyshetkeen ja lapsilla on mahdollisuus leikkimiseen lastenohjaajien ohjauksessa.

Samalla viikolla kaikissa perhekerhoissa on yhteneväinen ohjelma. Ryhmän viihtyvyyden sekä toimivuuden kannalta toivomme, että perheenne valitsee yhden ryhmän, johon pääsääntöisesti osallistuu.

Perhekerhot ovat avointa ja maksutonta toimintaa, johon ei tarvitse ilmoittautua.

Syyslukukausi alkaa viikolla 34, 17.8.2020- >

Tiistaisin klo 9.30-11

Seurakuntakeskus, Koulukatu 6, 2.krs

Pyhämaan seurakuntakoti, Kirkontaustantie 21, kk. 1. parillinen tiistai klo 18-19.30 (1.9./ 10.11. /8.12.)

Torstaisin klo 9.30-11

Saarniston seurakuntakoti, Pajusuontie 2

Perjantaisin klo 9.30-11

Kalannin seurakuntakodin alakerta, Pyhän Olavintie

Lokalahti Paanula, Papinpellontie 3

Tiedustelut: Lapsityönohjaaja, 050 3634 140.

Koruaskartelua Perhekerhoissa

Mustikkamaalausta

Kuvassa kaksi lasta, jotka painavat sormiväreillä puuhun lehtiä.
Syksyisten puiden askartelua.