Lähetyspiirit

Pyhämaan lähetyspiiri

Pyhämaan seurakuntakodissa (Kirkontaustantie 21) pidetään lähetyspiiri joka toinen viikko, parittomalla viikolla keskiviikkoiltaisin. Syyskausi päättyy joulumyyjäisiin ja kevätkausi alkaa loppiaisen Kauneimmat joululaulut vielä kerran –tapahtumasta.
Lähetyspiirissä nautitaan kahvit, ohjelmassa on hartaus ja lähetystyön kuulumisia, mukana ovat lähetyspappi ja lähetysvastaava ja joka kerta on myös arvonta. Lähetyspiirin kahvitarjoilu ja arpajaiset toteutetaan vapaaehtoisvoimin.
Tiedustelut Pyhämaan vapaaehtoinen lähetysvastaava Anita Lamminen, puh. 044 5458246.

Kalannin lähetysverstas:

Lähetysverstas kokoontuu erikseen sovittuina aikoina noin kerran kuussa lauantaisin klo 10-15 Kalannin srk-kodin alakerrassa (Pyhän Olavin tie) ja sinne ovat tervetulleita kaikenikäiset käsillä tekemisestä kiinnostuneet.

Tiedustelut Kalannin vapaaehtoinen lähetysvastaava Terhi Suikki, puh. 050-307 6489.

Lähetysverstas on tarkoitettu kaiken ikäisille tekemisestä  kiinnostuneille.

Tutustu verstaan Facebook-ryhmään

Toivoa naisille -piiri

Uudenkaupungin ja lähiseurakuntien yhteisessä Toivoa naisille -piirissä rukoillaan kansainvälisen rukouskalenterin aiheiden mukaan ja kerätään varoja Toivoa naisille –radio-ohjelmille Kambodzhassa. Vakka-Suomen Toivoa naisille -piiri kokoontuu kodeissa noin kerran kuussa.

Tiedustelut Katja Pihlajamäki, puh. 0440 634013.

Toivoa naislle -työ on osa maailmanlaajaa projektia, jonka perustaja on brasilialaissyntyinen Marli Spieker. Sanoma Jumalan rakkaudesta tavoittaa naiset keskellä arkea. Suomalaiset Toivoa naisille -piirit kustantavat naisille suunnattuja radio-ohjelmia kahdeksalla kielellä.

Lisätiedot yhdyshenkilölta: Katja Pihlajamäki puh. 044-063 4013, katja.pihlajamaki(at)gmail.com sekä nettisivulta.

Lähetystapahtumia vuoden aikana

Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät etusivun Seurakunnan tapahtumia -sivulta.

Tammikuu

- Loppiaisena Kauneimmat joululaulut vielä kerran Pyhämaassa.
- Loppiaisena lähetystilaisuus Maurumaan rukoushuoneella, järjestäjinä Kalannin kappeliseurakunta ja Maurumaan rukoushuoneyhdistys.

Maalis - huhtikuu

- Marianpäivänä lähetyslounas Kalannissa.
- Vappumyyjäiset Uudessakaupungissa.

Heinäkuu

- Lokalahden Suvipäivillä lähetyksen myyntipöytä.
- Mahdollisesti kesäkirppis Pyhämaassa, paikka avoin.

Syyskuu

- Uudessakaupungissa Lähetystori, jonka järjestävät Kalannin, Lokalahden, Pyhämaan ja Uudenkaupungin kappeliseurakunnat sekä Laitilan, Pyhärannan, Vehmaan, Kustavin ja Taivassalon seurakunnat.

- Kalannin kappeliseurakunta mukana Porkkanamarkkinoilla Turussa.

Marraskuu

- Pyhäinpäivänä lähetyslounas Pyhämaassa.
- Wanhanajan markkinoilla Uudenkaupungin kirkko avoinna, lähetyksen myyntipöytä kirkossa
- Adventtisunnuntaina lähetysmyyjäiset ja lähetysarpajaisten palkintojen jako Kalannissa.

Joulukuu

- Kauneimmat joululaulut kaikkien kappeleiden kirkoissa
- Lasten kauneimmat joululaulut kaikkien kappeleiden kirkoissa
- Kauneimmat joululaulut Pilvilinnassa (seuraavaksi vuonna 2019)
- Kauneimmat joululaulut Maurumaan rukoushuoneella

- Marttojen järjestämät Yhteismyyjäiset Uudenkaupungin srk-keskuksessa, lähetystyön hyväksi myydään riisipuuroa.
- Yhteismyyjäiset Lokalahden Nuortentuvalla, lähetyksen myyntipöytä.

Lisäksi:
- Naisten aamukahvit keväällä ja syksyllä, kolehti kummilapselle Thaimaassa.
- Jätepaperinkeräys Pyhämaassa alkukesällä.
- Lähetystyöntekijöiden ja lähetysjärjestöjen edustajien vierailuja.

Lähetystorin yleisöä
Lähetystoria on järjestetty jo vuodesta 1983.