Retket ja leirit nuorille

Retki Kls.:n keikalle ke 17.1. Helsinkiin

Retki kls.:n Alpha & Omega kiertueen keikalle Helsinkiin Tavastialle ke 17.1. Keikka alkaa klo 19, joten matkalle lähdetään Ukista 15-16 aikaan ja paluu menee reilusti seuraavan vuorokauden puolelle.
Lähde mukaan Kls.:n jäähyväiskiertueen keikalle. Keikalla myös Immanuel.

Keikka lippu maksaa 29e, mutta jos olet toiminnassamme mukana lippu maksaa 25e, jos olet isosena/isoskoulutuksessa lipun hinta 20e!

Ilmoittaudu viimeistään 14.12. mukaan retkelle!

Retki Maata Näkyvissä -festareille la 18.11.

Tutustu festariohjelmaan

Festariretkelle lähtö lauantaina 18.11.2023 klo 12.00 Uudenkaupungin seurakuntakeskukselta, paluu välittömästi lauantain iltakonsertin jälkeen. Takaisin Uudessakaupungissa ollaan n. klo 00.30

Ilmoittautuminen retkelle

Nuorten leiri Haukharjassa 22.-23.9.2023

Tervetuloa mukaan nuorten leirille Haukharjaan!
Luvassa saunomista, hyvää ruokaa, yhteistä tekemistä, hiljentymistä, olemista ja Jumalan läsnäoloa.

Ilmoittaudu viimeistään 14.9.

Kulkeminen Haukharjaan omin kyydein.
Leiri alkaa perjantaina yhteisellä ruokailulla klo 17 ja päättyy lauantaina klo 15.
Minimiosallistuja määrä 15 henkeä, jotta leiri toteutuu.

Paljon nuoria säätytalon portaissa Helsingissä
Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistuu tapahtumaan Säätytalolla

PAAVALIN JALANJÄLJISSÄ,

matkakertomus nuorten matkasta Ateenaan 3.-7.8.2019.