LEIRIT, RETKET, MATKAT JA PROJEKTIT NUORILLE

NUORTEN LEIRI 24.-29.9.19- PISARA suurleirillä

Mieleenpainuva telttaleiri Pieksämäellä Partaharjulla. Uudenkaupungin seurakunta osallistuu Pisara-suurleirille ja kutsuu mukaan kaikenikäisiä leiriläisiä; junnuja, nuoria ja perheitä. Lisätietoja Pisaran nuorten leiristä www.pisara.fi tai Rose 050 3634 131

Suurleiri järjestetään vain neljän vuoden välein, joten ei kannata jättää väliin, jos kiinnostaa! Hinta 110e kattaa koko paketin

RETKI Maatanäkyvissä festareille 15.-17.11.2019

Osallistumismaksu: 50 eur (sis. pääsyliput, festarilehden, koulumajoituksen, ruokailut ja matkat Turkuun). Peruuntuneen retkipäivän rahoilla hieman sponssattu.

Lisäksi tarvitset rahaa mahdollisiin majoituskuljetuksiin n. 12 € (ei sisälly osallistumismaksuun).

Päiville 050-3635431

ISOSVIIKKIS (seuraavan kerran syksyllä)

• Tarkemmat tiedot isoskoulutuksen alasivulla.

Nuorten matka Ateenaan 3-7.8.2019 TÄYNNÄ

• Mukaan mahtui 27 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ateena-nuoret sitoutuvat tekemään seurakunnassa vapaaehtoistehtäviä ennen matkaa.

• Matkalla mukana pastori Heli Nurmi, Nuorisotiimistä Jaana Kulmala sekä Kanttori Kari Vuola.

• Matka on TÄYNNÄ

#ateenanuoret

NUORTEN JOULURETKI 18.12.2019

Retken lisätiedot tarkentuvat lähempänä retkeä.

Yhteyshenkilö:
Rose 050 3634 131

LAULAVA JOULUKORTTI

Laulava joulukortti ilahduttaa joulukuussa

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Rose Virolainen 050 3634 131

Avartin seikkailu-retket

Nuorille, jotka ovat mukana harrasteohjelma-Avartissa. Retki on joko seikkailu tai tutkimusmatka ja se tehdään luonnossa. Nuoret suunnittelevat retken yhdessä Avarttiohjaajan tuella. Kiinnostaako unohtumaton retki luonnon keskellä? Aloita Avartti!

Liästietoja Avartin alasivulta

PISARA LEIRIN MAINOS