Uudenkaupungin Uuden kirkon urut
MUSIIKKI

Uusi kuoro aloittaa Kalannissa

Torstaina, 1. syyskuuta aloitti uusi lauluryhmä/kuoro Kalannin seurakuntakodissa. Kuoro on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia laulamaan kuorossa. Pääsyvaatimuksena on se, että saapuu paikalle, ja haluaa oppia laulamaan.

Laulaminen on opittavissa oleva asia, myös moniäänisessä kuorossa laulaminen. Kuorossa annetaan opetusta äänenmuodostuksessa ja laulutekniikassa.

Tarkoitus on oppia laulamaan moniäänisesti, tueksi tulevat viikoittaiset harjoitukset sekä harjoitusnauhoitteet, joita voi kuunnella ja opetella omaa stemmaansa. Moniäänisyys toteutetaan ainakin aluksi aivan helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteena on laulaa pyhäinpäivän iltakirkossa Kalannissa 5.11., joten aikaa oppimiseen on reilusti, harjoituskertoja on niin monta, että jokainen ehtii varmasti osansa oppia. Annan mielelläni lisätietoja. Kanttori Ari Stenman, puh 0443635282 tai ari.stenman(at)evl.fi

 

----------------

Myös Uudessakaupungissa aloitellaan laulun merkeissä syyskuun lopulla. Tervetuloa mukaan muodostamaan kivaa porukkaa ja iloitsemaan laulun monista mahdollisuuksista. Lisätietoja antaa kanttori Anna Putkiranta, puh 0503634114 tai anna.putkiranta(a)evl.fi

Kanttorit

Uudenkaupungin seurakunnan kanttorit tekevät perustyötä (jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset) koko seurakunnan alueella. Musiikkityötä suunnitellaan ja toteutetaan triona, toimivana tiiminä. Kanttorin työhön liittyviä vastuita on jaettu seuraavasti: Anna Putkiranta hoitaa työalavastaavan tehtävät ja vastaa musiikkityön tiedotuksesta (Ari Hirvonen virkavapaalla 31.5.2023 saakka). Kari Vuola vastaa soitinten huoltoon ja hankintoihin liittyvistä asioista sekä musiikkitilaisuuksien suunnittelutyöstä. Ari Stenman on yhteyshenkilömme rippikoulua koskevissa kysymyksissä. 

Kanttorin työn näkökulmasta olemme jakaneet ns. aluevastuut niin, että seurakunta on jaettu jäsenmäärään ja maantieteellisiin sijainteihin peilaten kahteen alueeseen:

Uusikaupunki & Lokalahti: Anna Putkiranta ja Kari Vuola

Kalanti & Pyhämaa: Ari Stenman

Musiikkityöhön liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä keneen tahansa meistä kolmesta. Yhteystietomme löytyvät tästä alta.

Ota yhteyttä

vs. vastaava kanttori

Vastaavan kanttorin viransijaisuus 1.9.2021 – 31.5.2023.

kanttori
Kalannin kappeliseurakunta Pyhämaan kappeliseurakunta
kanttori
Lokalahden kappeliseurakunta Uudenkaupungin kappeliseurakunta
vastaava kanttori

Virkavapaalla 1.9.2021 - 31.5.2023, sijaisena Anna Putkiranta