Pauli Vanhanen

Pauli Vanhanen perheineen  työskentelee Etelä-Sudanin/ Sudanin luterialisen kirkon (ELCSS-S) työyhteydessä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Sleyn kautta. Asemapaikkana on Gulun kaupunki Pohjois-Ugandassa.

Etelä-Sudanin sisäisten levottomuuksien takia monet ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan Pohjois-Ugandassa oleville suurille pakolaisleireille. Kaiken inhimillisen hädän keskellä on kuitenkin syntynyt kasvavia luterialisia seurakuntia niin pakolaisleireille kuin Etelä-Sudaniin. Paulin tehtävänä on Sleyn ELCSS-S kirkolle antaman tuen seuranta ja koordinointi Ugandassa, Etelä-Sudanissa ja Sudanissa.

Pauli Vanhanen on työskennellyt Ugandassa vuodesta 2017 alkaen ja sitä ennen Keniassa vuosina 2006-2017.

Paulin perheeseen kuuluvat vaimo Florence ja lapset Amani ja Matti.

Paulin lähettikirje 17.09.2020. Katso tästä.

Paulin lähettikirje 30.3.2020. Katso tästä.

Paulin lähettikirje 4.11.2019.  Katso tästä.

Nimikkolähettimme Pauli Vanhasen ottamalla videolla sudanilaiset pakolaislapset laulavat Morobin pakolaisleirillä, jossa avattiin uusi luterilainen kirkko. Katso tästä.

Paulin lähettikirje 9.9.2019

Paulin lähettikirje 6.3.2019