Pauli Vanhanen

Pauli Vanhanen on ollut lähetystyössä Keniassa vuodesta 2006 asti Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) kautta.

Pauli on siirtynyt työskentelemään etelä-sudanilaisten pakolaisten keskuuteen Ugandaan.

Etelä-sudanin sisäisten levottomuuksien vuoksi monet ovat paenneet kodeistaan Ugandan pohjoisosiin pakolaisleireille. Kaiken inhimillisen hädän keskelle on syntynyt kasvavia luterilaisia seurakuntia. Pauli toimii lähettinä Etelä-Sudanin/Sudanin (ELCSS-S) luterilaisen kirkon työyhteydessä.

Tähtävänä on Sleyn antaman avun seuranta ja työn koordinointi. Tukikohtana Vanhasella on Gulun kaupunki Pohjois-Ugandassa.

Paulin lähettikirje 4.11.2019.  Katso tästä.

Nimikkolähettimme Pauli Vanhasen ottamalla videolla sudanilaiset pakolaislapset laulavat Morobin pakolaisleirillä, jossa avattiin uusi luterilainen kirkko. Katso tästä.

Paulin lähettikirje 9.9.2019

Paulin lähettikirje 6.3.2019