Ugin kirkko

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Viikon Sanoihin pääset tutustumaan tästä.

Jumalanpalvelukset

seuraavan käytännön mukaisesti (poikkeuksena juhlapyhät kuten adventti ja joulu, hiljainen viikko ja pääsiäinen)

Uudenkaupungin Uusi kirkko  (Rauhankatu 1 c)

Jumalanpalvelukset sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10 tai 18

Uudenkaupungin kirkossa jumalanpalvelus on joka toinen viikko klo 10 ja joka toinen klo 18

-  talviaikaan Uudenkaupungin Uudessa kirkossa
-  kesäaikaan, kesä-elokuussa jumalanpalvelukset pidetään Vanhassa kirkossa (Alinenkatu 44).

Pyhäillan messut klo 18 Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Messun jälkeen iltatee/-kahvi. Koulukatu 6.

Viikkomessu torstaisin klo 19  Uudenkaupungin Uudessa kirkossa (tammi-toukokuu ja syys-joulukuu).

Viikkomessu kesäaikaan (kesä-elokuussa) Uudenkaupungin Vanhassa kirkossa torstaisin klo 19

Kalannin kirkko (Pyhän Olavin tie 6)

Jumalanpalvelus sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10, paitsi joka neljäs sunnuntai klo 18.

Lokalahden kirkko (Palomäentie 2)

Lokalahden kirkossa joka toinen viikko (parittomat) vuorotellen sunnuntaina klo 10 ja klo 18

Pyhämaan uusi kirkko ja uhrikirkko (Kirkontaustantie 15)

Pyhämaan kirkossa joka toinen viikko (parilliset) sunnuntaina klo 10.

Kesäillan hartaus kesäaikaan (kesä-elokuu) Pyhämaan uhrikirkossa keskiviikkoisin klo 18.

Viikkomessu torstaisin klo 19 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa

Pyhäillan messut

Pyhäillan messu on tuomasmessutyylinen, vapaamuotoinen ehtoollisjumalanpalvelus.
Messu on suunnattu kaikenikäisille.
Pyhäillan messun esirukous rakentuu kotona etukäteen kirjoitettujen tai messun aikana rukousalttarien äärellä laadittujen lyhyiden rukoustekstien  – pyyntöjen, huolien, murheiden tai kiitosten – varaan.

Messun jälkeen on voi jäädä vielä hetkeksi juttelemaan iltakahvin tai teen merkeissä Uudenkaupungin seurakuntakeskukseen.