Ugin kirkko

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Viikon Sana lue tästä 2.12. Arja Kalliopaasi

Jumalanpalvelukset

Uudenkaupungin Uusi kirkko  (Rauhankatu 1 c)

Jumalanpalvelukset klo 10
-  talviaikaan Uudenkaupungin Uudessa kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä.
-  kesäaikaan, kesä-elokuussa jumalanpalvelukset pidetään Vanhassa kirkossa (Alinenkatu 44).

Pyhäillan messut  klo 18 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa kuukauden ensimmäinen sunnuntai
Messun jälkeen iltatee/-kahvi Uudenkaupungin srk-keskuksessa, Koulukatu 6.

Viikkomessu torstaisin klo 19  Uudenkaupungin Uudessa kirkossa (tammi-toukokuu ja syys-joulukuu).

Viikkomessu kesäaikaan (kesä-elokuussa) Uudenkaupungin Vanhassa kirkossa torstaisin klo 19

Kalannin kirkko (Pyhän Olavin tie 6)

Jumalanpalvelus klo 10 Kalannin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä.

Lokalahden kirkko (Palomäentie 2)

Jumalanpalvelus klo 13 Lokalahden kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä  (joka kuukauden 3. sunnuntai klo 18 ja kuukauden 2. sunnuntai ei palvelusta).

Pyhämaan uusi kirkko ja uhrikirkko (Kirkontaustantie 15)

Jumalanpalvelus klo 13 Pyhämaan uudessa kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä  (joka kuukauden 3. sunnuntai ei palvelusta).

Kesäillan hartaus kesäaikaan (kesä-elokuu) Pyhämaan uhrikirkossa keskiviikkoisin klo 18.

Muusta jumalanpalveluselämästä sovitaan erikseen.

Viikkomessu torstaisin klo 19 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa

Pyhäillan messut

Pyhäillan messu on tuomasmessutyylinen, vapaamuotoinen ehtoollisjumalanpalvelus.
Messu on suunnattu kaikenikäisille.
Pyhäillan messun esirukous rakentuu kotona etukäteen kirjoitettujen tai messun aikana rukousalttarien äärellä laadittujen lyhyiden rukoustekstien  – pyyntöjen, huolien, murheiden tai kiitosten – varaan.

Messun jälkeen on voi jäädä vielä hetkeksi juttelemaan iltakahvin tai teen merkeissä Uudenkaupungin seurakuntakeskukseen.

Nuorten messut

Nuorten messu on heidän itsensä suunnittelema ja he ovat mukana toteutuksessa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita Messuun.