Uudenkaupungin Uusi kirkko kesäisessä auringon paisteessa

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset

Sunnuntaina vietetään messua tai jumalanpalvelusta, koska sunnuntai on kristittyjen pyhäpäivä. Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla, johon voit tulla kuuntelemaan, rukoilemaan ja laulamaan yhdessä. Uudenkaupungin seurakunnan kirkoissa on jumalanpalvelus lähes jokaisena sunnuntaina.

Kirkkovuoden suurina juhlina - jouluna ja pääsiäisenä - sekä useimpina kirkollisina arkipyhinä kokoonnutaan jumalanpalvelukseen. Seurakunta järjestää myös teemajumalanpalveluksia, kuten perhekirkkoja tai pyhäillanmessuja.

Messu tarkoittaa jumalanpalvelusta, jossa nautitaan ehtoollinen. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun teksteihin. Ehtoollispöytään ovat tervetulleita kaikki, lapset voidaan siunata, kuten myös muihin kirkkokuntiin kuuluvat aikuiset.

Osa kesän ajan jumalanpalveluksista striimataan ja linkit jumalanpalveluksiin löytyvät täältä.

Pino kirjoja ja kuulokkeet. Teksti: Tule mukaan striimaamaan jumalanpalveluksia!
Ota yhteyttä Paula Pöntiseen 050 363 4133

vs. nuoriso-ja rippikoulupastori