hiirenkorvalla

Aikuisille

Matka Lappiin 2019

21-28.9.2019 seurakunnasta tehdään retki Kairosmajalle. Ilmoittaudu mukaan 28.2.2019 mennessä! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittautua mukaan osoitteeseen samuel.makinen@evl.fi

Raamattupiirit

Raamattupiirit edustavat seurakuntien perinteisintä ryhmätyötä. Ne toimivat hyvin yksinkertaisella mallilla: on raamatusta kiinnostuneita ihmisiä, jotka haluavat kokoontua kohtuullisen säännönmukaisesti hetkeksi yhdessä lukemaan Raamattua, tulkitsemaan sen sanomaa, ja rukoilemaan sekä usein myös laulamaan  hengellisiä lauluja ja virsiä.

Avoin raamattupiiri

- kokoontuu maanantaisin klo 18.30 Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa, Koulukatu 6.  Kysymysten ja keskustelun kautta tutustutaan Raamattuuun.

Vetäjinä toimivat Katja Pihlajamäki ja Anna-Maija Tuikka.

Piiri on avoin kaiken ikäisille aikuisille - eikä haittaa, vaikkei pääsisi joka kerta mukaan!

Naisten rukous- ja raamattupiiri

-  kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen viikko tiistaisin klo 18 Seurakuntakeskuksen takkahuoneessa.

Naisten aamukahvit

- keväisin ja syksyisin järjestettävä tilaisuus naisille.
Aloitus aamupalalla, jonka jälkeen kuullaan musiikkia ja puhujavierasta.
Naisten aamukahveilla kerätään norsupankkiin rahaa, jolla tuetaan kummilapsitoimintaa Thaimaassa, katso kirje tästä

Miesten raamattupiiri ja saunaillat

- kokoontuu Seurakuntakeskuksen takkahuoneessa parittomana tiistaina, joka toinen viikko alkaen klo 18 vaihtuvin illan aihein ja raamatunkohdin. Vetäjänä toimii Risto Peurala.

Miesten saunaillat joka toinen keskiviikko Haukharjassa klo 18. Tule mukaan!

Raamattupiirit Pyhämaassa

- Miesten piiri joka toinen perjantai klo 19 Kettelin seurakuntatuvalla.

- Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja pohtimaan Raamatun perusasioita!

Olet tervetullut raamattupiireihin, vaikket olisi koskaan ennen käynyt tai Raamattua avannut!

Jos jonkun on jano,

tulkoon minun luokseni ja juokoon!
Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään
kumpuavat elävän veden virrat.

Johanneksen evankeliumi 7:37-38