Viikko 22

Kastetut: Vihtori Valdemar Vuorinen, Neela Mikaela Levola.

Kuolleet: Tyyne Maria Mäkinen 90 v, Kauko Eino Siivonen 90 v, Inkeri Elisabet Rantanen 81 v, Aune Kyllikki Humppi 79 v.

Jumalanpalvelukset avataan seurakuntalaisille jälleen 1.6. alkaen. Uudenkaupungin Uudessa kirkossa osallistujamäärän rajoitus seuraavasti: to 4.6. viikkomessu 50 henk., su 7.6. messu 100 henk. ja su 14.6. Yle radio-jp (sana) 200 henk. Muut kirkot 50 henk. Vanhan kirkon palvelukset 20.6. alkaen.

Uusikaupunki
Su 31.5. Videojumalanpalvelus klo 10 Uusi kirkko, liturgi Arja Kalliopaasi, saarna Aino Savolainen, kanttoreina Kari Vuola ja Ari Stenman, verkkosivuilta löytyy linkki jumalanpalvelukseen, läsnä voivat olla vain jumalanpalveluksen toimittajat.

To 4.6. Viikkomessu klo 18 Uusi kirkko, Samuel Mäkinen, Kari Vuola.

Su 7.6. Messu klo 10 Uusi kirkko, Samuel Mäkinen, Kari Vuola, Riikka Lautjärvi.

To 11.6. Kesäillan hartaus klo 18 Uusi kirkko, Aino Savolainen, Riikka Lautjärvi.

Su 14.6. Radiojumalanpalvelus (YLE) (sanajp) klo 10 Uusi kirkko, liturgi Aino Savolainen, saarna Juhana Markkula, lauluryhmä joht. Ari Stenman, kanttori Pasi Venho, urkuri Kari Vuola.

Kalanti
To 28.5. Ompeluseurat etäyhteydellä klo 18-19, linkki lähetysverstaan facebook -sivulta.

Su 7.6. Ulkoilmajumalanpalvelus klo 10, Kansanlaulukirkko, Jukka Kekki, Pasi Venho, Maarit Eresmaa, kirkkokuoro.

Lokalahti
Su 7.6. Jumalanpalvelus klo 18 (huom. aika), Arja Kalliopaasi, Riikka Lautjärvi.

Pyhämaa
Ke 3.6. Kesäillan hartaus klo 18 Uhrikirkko, Kapiainen, Stenman.

Su 7.6. Pamprinniemen luontopolun avaus, Juhani Kapiainen. Lähtö klo 18 Hauintiellä olevalta parkkipaikalta, niemen kärjessä hartaus ja kahvitarjoilu.

Ke 10.6. Kesäillan hartaus klo 18 Uhrikirkko, Anita Lamminen, Ari Stenman.

Lähetystyön jätepaperinkeräys 1.-15.6. Keräyspaikat Ketteli, Kuivarauma molok-astiat ja Raulio paperinkeräyssäiliö.

Viikon Sana, lue tai kuuntele tästä