Seurakuntatiedot

Viikko 2

Kastetut: Aina Josefiina Akintytär Ketola.

Kuolleet: Sievi Annikki Laaksonen 91v, Ari Jaakko Juhani Kumpulainen 84v, Jorma Ilmari Hotanen 79v, Lea Orvokki Samuelsson 73v.

Koronaohjeistus, tilaisuuksiin on suositeltavaa tulla vain rokotettuna ja terveenä, noudatetaan etäisyyksiä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, vahva FFP2-tasoisen maskin käyttösuositus. Tiloihin voidaan ottaa sisälle maksimissaan 1/5 tilan enimmäiskapasiteetista.

Kirkko avoinna! Tule hiljentymään, juttelemaan tai ihastelemaan kirkkoa.
Kalannin kirkko auki maanantaisin klo 10-12, U:gin Uusi kirkko auki keskiviikkoisin klo 13-15 ja torstaisin klo 10-12.

Uudenkaupungin seurakunnan perhekerhot, muskarit ja avoinkerho ovat tauolla toistaiseksi vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Ilmoitamme toiminnan taas alkaessa.

Alfa-kurssin aloitus siirtyy, kunnes olosuhteet sen sallivat.

Uusikaupunki
Su 16.1. Messu klo 16 Uusi kirkko, huom. aika!, Juhana Markkula, Anna Putkiranta.
Ma 17.1. Avoin raamattupiiri tauolla.
Ti 18.1. Sukkapiiri klo 12 srk-keskus takkahuone, Sonja Sarametsä.
To 20.1. Viikkomessu klo 18 Uusi kirkko, Soile Palmu, Kari Vuola.
Su 23.1. Messu klo 10 Uusi kirkko, Heli Nurmi, Kari Vuola.

Kalanti
To 13.1. Laiskat langat liikkeelle -piiri klo 13 srk-koti alakerta.
Su 16.1. Messu klo 10, Aino Savolainen, Pasi Venho.
Ke 19.1. Neljäsluokkalaiset klo 13 srk-koti, Aino Savolainen, Ari Stenman, Maarit Eresmaa, Elise Heinonen.

Lokalahti
Ke 19.1. Keskiviikkokerho klo 13 Paanula, Sonja Sarametsä, Kari Vuola.
Su 23.1. Jumalanpalvelus klo 16 (huom. aika), Arja Kalliopaasi, Soile Palmu, Ari Stenman.

Pyhämaa
Su 16.1. Messu klo 10, tammi-helmikuussa syntyneiden kirkkopyhä, Juhani Kapiainen, Ari Stenman. Kirkkokahvit peruutettu.