(vko 16-17  18.4.-2.5.2019)

Kastetut: Akseli Armas Pursiainen, Aino Amanda Saarinen

Kuolleet: Sirkka Eeva Eriika Renholm 92 v, Yrjö Jaatinen 81 v, Mauri Oskari Tuomola 92v Kalanti.

Pe 19.4. Pitkäperjantain iltamusiikki klo 18 Uusi kirkko, Kari Vuola, urut. Jousiryhmä: Riitta Hirvonen, viulu; Senni Hirvonen, viulu; Jaakko Mattelmäki, alttoviulu; Mikko Kuusisto, sello; Juha Ellmén, kontrabasso; Arja Kalliopaasi, tekstinlukija. Vapaa pääsy, käsiohjelmamaksu oman valinnan mukaan 10/15/20 €. Tuotto Yhteisvastuukeräykseen.

Ma 22.4. Koko seurakunnan yhteinen messu klo 10 Uusi kirkko, kirkkoherra Esa Mierlahti lähtösaarna, Samuel Mäkinen, Jukka Kekki, Ari Stenman kanttori, Ari Hirvonen urkuri. Ei jumalanpalveluksia muissa kirkoissa. Kirkkokahvit srk-keskus.

Ti 30.4. Vappumyyjäiset klo 12-16, srk-keskus, Kouluk.6. Myynnissä kahvia, munkkeja, erä kotitekoista simaa, korukirppis, myyjäiset. Pianomusiikkia Mika Äijäläinen. Tuotto lähetystyölle.

UUSIKAUPUNKI

To 18.4. Kiirastorstain ehtoolliskirkko klo 18 Uusi kirkko, Samuel Mäkinen, Esa Mierlahti, Ari Hirvonen, Mika Äijäläinen, Cantilona -kuoro.

Pe 19.4. Pitkäperjantain jumalanpalvelus klo 10 Uusi kirkko, Esa Mierlahti, Ari Hirvonen.

La 20.4. Pääsiäisyön messu klo 23 Uusi kirkko, Heli Nurmi, Jaana Kulmala, Ari Stenman. Teehetki kirkossa.

Su 21.4. Pääsiäispäivän messu klo 10, Samuel Mäkinen, Esa Mierlahti, Ari Hirvonen, Eeva Saario huilu.

Ti 23.4. Arkipuuro klo 9, srk-keskus, Jukka Kekki, Mika Äijäläinen, Elise Heinonen

Virsipiiri Valkama klo 14, Elise Heinonen, Mika Äijäläinen Virsipiiri Tyynelä klo 15, Elise Heinonen, Mika Äijäläinen Miestenpiiri klo 18, srk-keskus kirjasto, Jukka Kekki

To 25.4. Torstaipysäkki klo 11, srk-keskus, Juhani Kapiainen, Elise Heinonen, Sonja Sarametsä, Mika Äijäläinen Viikkomessu Partiokirkko klo 18, Samuel Mäkinen, Ari Stenman

Su 28.4. Konfirmaatiomessu klo 10, Arja Kalliopaasi, Heli Nurmi, Ari Hirvonen, nuorisotyö

Ma 29.4. Papin piiri klo 13, sorvakkokoti, Arja Kalliopaasi Virsipiiri klo 14, Attendo Ilonakoti, vapaaehtoiset, Mika Äijäläinen Virsipiiri klo 15, Merivuokko, vapaaehtoiset, Mika Äijäläinen

Ti 30.4. Arkipuuro klo 9, Sonja Sarametsä, Elise Heinonen, Mika Äijäläinen, Martat Vappumyyjäiset klo 12-16 srk-keskus Naisten rukous- ja raamattupiiri klo 18, takkahuone, srk-keskus

To 2.5. Näkövammaisten kerho klo 13, seurakuntakeskus, Maarit Eresmaa Viikkomessu klo 18, Arja Kalliopaasi, Kari Vuola

KALANTI

To 18.4. Kiirastorstain ehtoolliskirkko klo 18, Jukka Kekki, Pasi Venho, Maarit Eresmaa, Emmaus-kuoro.

Pe 19.4. Pitkäperjantain ehtoolliskirkko klo 10, Jukka Kekki, Pasi Venho, kirkkokuoro. Ristin juhla klo 13 Maurumaan rukoushuone, Salmenrannantie 7, Pekka Rantala, Jukka Kekki, Pasi Venho.

Su 21.4. Pääsiäispäivän messu klo 10, Jukka Kekki, Pasi Venho, kirkkokuoro

Ke 24.4. Neljäsluokkalaisten kerho klo 13, srk-koti, Maarit Eresmaa, Jukka Kekki, Pasi Venho

Su 28.4. KESKIAJAN ÄÄNI -Sävelhartaus klo 18, Juhani Kapiainen, Ari Hirvonen, Duo Medieval – Anneliina Koskinen ja Uli Kontu-Korhonen, laulu ja keskiaikaiset soittimet

LOKALAHTI

To 18.4. Kiirastorstain ehtoolliskirkko klo 18, Arja Kalliopaasi, Kari Vuola.

Pe 19.4. Ei jumalanpalvelusta.

Su 21.4. Pääsiäispäivän messu klo 10, Arja Kalliopaasi, Kari Vuola. Kirkkokahvit Paanula, järjestää Lokalahden Martat.

Ke 24.4. Naisten porinapiiri klo 10.30 Paanulan kerhotilat, Sonja Sarametsä

Su 28.4. Jumalanpalvelus klo 10, Samuel Mäkinen, Ari Stenman

PYHÄMAA

To 18.4. Kiirastorstain ehtoolliskirkko klo 18, Juhani Kapiainen, Ari Stenman, kirkkokuoro.

Pe 19.4. Pitkäperjantain jumalanpalvelus klo 10, Juhani Kapiainen, Ari Stenman.

Su 21.4. Pääsiäispäivän messu klo 10, Juhani Kapiainen, Ari Stenman. Mukana kirkkokuoro

Ke 24.4. Lähetyspiiri klo 18, srk-koti, Juhani Kapiainen, Ari Stenman, Kulj. Laine

To 25.4. Päivähartaus Raakel Elo klo 13, Juhani Kapiainen, Ari Stenman

Ti 30.4. Keskustelupiiri Pyhämaan portti klo 13, Elise Heinonen