Alba ja hihat - näillä sivuilla tietoa rippikoulusta

Rippikoulu

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Konfirmoitu seurakunnan jäsen on oikeutettu käymään itsenäisesti ehtoollisella, pääsemään kummiksi ja säädetyn iän saavutettuaan solmimaan kristillisen avioliiton. Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, jona täytetään 15 vuotta. Myöhemmin rippikoulun voi käydä yksityisesti.

Konfirmaatio siunaa uuteen elämänvaiheeseen

Suurin osa suomalaisista konfirmoidaan teini-ikäisenä käydyn rippikoulun yhteydessä.

Rippikoulu ja konfirmaatio tarjoavat mahdollisuuden pohtia elämää ja pysähtyä katsomaan missä nyt mennään.

Konfirmaatiossa on kyse samasta armosta kuin kasteessa.

Jumala haluaa vahvistaa konfirmoitavaa uskossa ja siunata uudessa elämänvaiheessa.

2019 rippikouluhin ilmoittautuminen.

Kaverikoodin käyttö:

Sopikaa 2-3 henkeä hakevanne samalle leirille. Sopikaa kuka ilmoittautuu ensimmäisenä. Ensimmäinen ilmoittaunut saa kaveri kodin samalla, kun saa näytölle ilmoittautumisvahvistuksen. Sama tieto on myös tulleessa sähköpostissa. Kerro kavereille tuo koodi ja he syöttävät sen heti ilmoittutumisen alussa sille varattuun ruutuun. Ohjelma poimii ensimmäisen ilmoittautujan ryhmätoiveet myös kaverille.

Kutsu 2019 rippikouluihin täältä

Ilmoittautuminen:

Katso tarkemmin omalta alasivulta.

alba ja tennarit -tervetuloa rippikouluun!