KOULULAISET

Tytöillä ja pojilla on oikeus seurakuntalaisuuteen omalle ikäkaudelleen sopivalla  tavalla. Seurakunnassamme tarjotaan esimerkiksi:
kerhoja, leirejä, retkiä sekä kouluyhteistyötä. Kymmenvuotiaat kutsumme synttäreille syksyisin.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Ota yhteyttä:

Jaana Kulmala 044 3634 399 jaana.kulmala@evl.fi

Kimmo Laasonen 050 3634 133 kimmo.laasonen@evl.fi

Rose-Marie Virolainen  050 3634 131 rose-marie.virolainen@evl.fi

Ilmoittautumiset leireille ja retkille

Kerran kesässä järjestetään iso telttaleiri, jonne myös Uudenkaupungin seurakunnasta osallistutaan. Joka neljäs vuosi telttaleiri on suurleiri, jonne saapuu tyttöjä ja poikia ympäri Suomea. Viereinen video on vuoden 2015 Kipinä- suurleiriltä.

Kesällä 2019 suurleirin nimi on Pisara. Ilmoittautumiset alkavat keväällä 2019. Katso suurleirin esittelyvideo tästä.

YouTube-video

Kouluikäiset kirkossa 100v. Kirkon varhaisnuorisotyön satavuotista taivalta juhlitaan tänä vuonna

https://www.ttila.fi/  Ttila on tiistaisin klo 16 YouTubesta tuleva suora lähetys, joka on nuoren kirkon luoma foorumi kouluikäisille- tytöille ja pojille sekä nuorille. Ttilan sivuilla on mahdollista esittää kysymyksiä sinua mietityttävistä asioista.Tyhmiä kysymyksiä ei ole vaan voit kysyä ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä!