KOULULAISET

Tytöillä ja pojilla on oikeus seurakuntalaisuuteen omalle ikäkaudelleen sopivalla  tavalla.
Seurakunta muun muassa järjestää leirejä, kerhoja, kouluvierailuita ja vuosittain 10.10 suuret juhlat alueen täyskympeille. Erityisesti leiritoiminta on hyvin suosittua ja leiripaikat täyttyvät hyvin nopeasti.

KERHOT

Kerhoja kaikkien seurakunnan kappelien alueilla syksyllä 2021.
Tämän lisäksi toimimme kouluissa, joissa on parhaillaan käynnissä sekä juttiksia että puuhakerhoja.

Tutustu kerhotarjontaan tästä

KYMPPISYNTTÄRIT sunnuntaina 10.10

Täytätkö tänä vuonna 10 vuotta? Kutsumme sinut synttärijuhlille Ugin seurakuntakeskukselle:
Ilmoittautuessasi valitse : tuletko juhlimaan klo 16 vai klo 18.
Luvassa synttäriherkkuja ja Taika-Petterin esitys.

ILMOITTAUDU kymppisynttäreille

LEIRIT JA RETKET

Syksyn 2021 leiri-ilmoittautuminen on jo ohi. Vain poikaleirille jäi vapaita paikkoja. Tutustu leiritarjontaan tästä

KOULUYHTEISTYÖ

Nuorisotyö osallistuu alueen koulujen ryhmäytyksiin seurakunnan leirikeskuksessa Haukharjassa viikoilla 34 ja 35
ja toteuttaa syyskaudella ja kevätkaudella koulujen toiveista päivänavauksia livenä, äänitettynä ja videoituina.

BÄNDIKÄMPPÄ

Seurakuntakeskuksen bändikämppä on seurakuntalaisten käytössä. Vapaita bändikämppävuoroja voi kysellä Jaanalta. Täläl hetkellä bändikämpällä on harjoitellut 14-vuotiaiden ryhmä

Ota yhteyttä:

Jaana Kulmala 044 3634 399 jaana.kulmala@evl.fi