RIPPIKOULURYHMIEN KOKOONTUMISET

RIPPIKOULUSUNNUNTAI 30.1 klo 10 OSALLISTU TÄSTÄ

Rippikoulusunnuntain kirkkoja järjestetään 30.1  klo 10  Uudessakaupungin kirkossa striimattuna. Näin emme vartavasten törmäytä useita rippikouluryhmiä toinen toisiinsa. Myös isoset osallistuvat tapahtumaan palvelutehtävissä ja heidän puolestaan rukoillaan kirkossa.

RYHMÄKOHTAISET KOKOONTUMISET

RYHMÄKOHTAISET KOKOONTUMISET / OHJELMA

Nuorille jaetaan oman ryhmän ripariohjelma heti ensimmäisella tapaamiskerralla. On tärkeää, että nuori pääsisi osalistumaan yhteiseen ohjelmaan. Jos esteitä tule, tulee niistä kertoa etukäteen ryhmän ohjaajille. Tälaiset kerrat tule korvata yhdessä sovitulla tavalla.

Riparin ohjelma sisältää teemapäiviä, intensiivipäiviä ym. ennakkotapaamisia sekä leiri-/intensiivijakson ja konfirmaation. Näiden lisäksi nuori tutustuu seurakunnan toimintaan rippikoulukortin kanssa. (Näin jokainen nuori voi halutessaan sisällyttää oman lähikappelin toimintaa omaan rippikouluunsa.)

Rippikoulun neljä osiota:

1) teemapäivät

2) jumalanpalvelus ja nuorisotoiminta

3) intensiivijakso (1-2 lähipäivää + leiri/päiväleiri)

4) konfirmaatio

Rippikoululaiset kävelevät Uuden kirkon keskikäytävää
Rippikouluun kuuluu kirkkohetkiin ja nuorten toimintaan osallistumista.
Rippikoululaisia ristin juurella Pamprinniemen luontopolulla, taustalla meri
Rippikouluun kuuluu teemapäiviä ja intensiivipäiviä.