lapsia ja vanhempia muskarissa Uusikaupunki

Vauva- ja perhemuskarit

Muskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarissa sekä lapset että aikuiset saavat iloita musiikin lahjan äärellä.

Lapset osallistuvat muskareihin yhdessä vanhemman kanssa, painottuen vanhemman ja lapsen väliseen vuorovaikutukseen.  Mukaan voivat osallistua myös perheen eri-ikäiset sisarukset, mikäli ovat muskari-ikäisiä (2015-2018).

Ryhmäjako tehdään elokuussa hakemusten perusteella ja jokaiselle ilmoitetaan kirjeitse oma ryhmä ja kokoontumisajankohta seuraavalle lukuvuodelle. Ryhmät kokoontuvat lukuvuonna 2018-2019 kerran viikossa Saarniston seurakuntakodissa keskiviikkoisin klo 14.30-18.30 välillä. Ryhmien kokoontumisajat ja viikonpäivät voivat vaihdella ryhmien määrästä riippuen ja muskarin kokoontumisaika 30 min. Muskarihetken jälkeen on mahdollisuus yhdessäoloon ja pieneen tarjoiluun puolen tunnin ajan.

Lukukausimaksu on 30 €/ lapsi, sisarus 10€.

Vapaita paikkoja voi tiedustella pitkin vuotta lapsityönohjaajalta.

Ilmoittautumiset Muskariin tästä

Lisätiedot: