NUORET

Vaikka toiminta on koronan takia ollut tauolla, olemme sinua varten ja tavoitettavissa puhelimelimitse, whatsappilla, sähköpostilla, nuorisotyön facebookista tai seurakunnan instagramista. Ole rohkeasti yhteydessä! 

 

Nuorten gospelspotify-lista HAUKHARJA

Pyrimme vähentämään levyostoksia (koska kestäväkehitys ja käytännöllisyys) ja olemme hankkineet nuorten toimintaamme spotifyn. Koska musiikkilistat muodostuvat yhdessä tehden, ilmianna, jos sinne päätyy jotain arveluttavaa :) Voit kuunnella listojamme ja isoset voivat käyttää "haukharja"- spotifytä hartauksissaan yms. leiriohjelmassa. Iso suositus musiikki-isosemme Siljan luomalle listalle. Seurakuntanuorten lista on tarkoitettu kristilliselle musiikille kaikki tyylilajit sisältäen veisuista ja virsistä poppiin ja rockiin. 

 

Isostoiminta

Starttaa syksyllä. Aikataulu meni hieman uusiksi, kun konfirmaatiot siirtyivät. Tiedotamme lähemmin syksyä isostoiminnan alkamisesta. Vanhoille isosille järjestämme elokuussa palauteillan. Lisätietoja: Rose 050 3634 131

 

Syys/Jouluretki

Retkikohde on vielä auki ja otamme vastaan nuorten toiveita! Viiemvuonna kävimme katsomassa tähtien sodan ensi-illan ja pelasimme megazonea. MItä tänä vuonna? Ehdota! 

Isoshaun tehneille rippikouluisosille on lähetetty infot isospaikoista. Jos et saanut viestiä, mutta teit haun--> ota yhteyttä!

 

kuvassa nuoria säätytalolla. Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistu
Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistuu tapahtumaan Säätytalolla