NUORET

Olemme sinua varten ja tavoitettavissa puhelimitse, whatsappilla, sähköpostilla, nuorisotyön facebookista tai seurakunnan instagramista. Ole rohkeasti yhteydessä! 

 

OLOILLAT OVAT VIELÄ TAUOLLA NYKYISTEN RAJOITUSTEN VUOKSI

Minioloillat toukokuussa!

Toukokuussa tulee minioloillat! Tule mukaan! To 6.5. peli-ilta, to 20.5. leffailta sekä to 27.5. pitsailta. Kaikki klo 19-21 Ukin seuriksella. Ennakkoilmoittautuminen ja mukaan voimme ottaa 9 nuorta. Ilmoittaudu tästä! 

Kaksi tyttöä hyppää ilmaan, taustalla auringonlasku

Isosvalinnat on tehty!

Valituille isosille on lähetetty viesti valinnasta, muistathan vahvistaa isospaikkasi leiristä vastaavalle nuorisotyönohjaajalle. 

Nuorten gospelspotify-lista HAUKHARJA

Pyrimme vähentämään levyostoksia (koska kestäväkehitys ja käytännöllisyys) ja olemme hankkineet nuorten toimintaamme spotifyn. Koska musiikkilistat muodostuvat yhdessä tehden, ilmianna, jos sinne päätyy jotain arveluttavaa :) Voit kuunnella listojamme ja isoset voivat käyttää "haukharja"- spotifytä hartauksissaan yms. leiriohjelmassa. Iso suositus musiikki-isosemme Siljan luomalle listalle. Seurakuntanuorten lista on tarkoitettu kristilliselle musiikille kaikki tyylilajit sisältäen veisuista ja virsistä poppiin ja rockiin. 

Isostoiminta

Starttaa syksyllä ensin isoskorttien kanssa ja sitten koulutuskertoina to 22.10 klo 16 alkaen. Koulutuskerrat pääsääntöisesti torstaisin.

Lisätietoja: Päivi 050 363 5431

Syys/jouluretki

Retkikohde on vielä auki ja otamme vastaan nuorten toiveita! Viiemvuonna kävimme katsomassa tähtien sodan ensi-illan ja pelasimme megazonea. MItä tänä vuonna? Ehdota! 

Paljon nuoria säätytalon portaissa
Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistuu tapahtumaan Säätytalolla

Nuorisotiimi

lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä
Uudenkaupungin seurakunta
vapaaehtoistyö, kasvatus, vs. nuoriso-ja rippikoulupastori
Uudenkaupungin seurakunta

Oppilaitosyhteyshenkilö, Nuorisotyön työalavastaavan sijaisuus 1.11.2020-30.4.2021