ISOSTOIMINTA

Isostoiminta koostuu yhteisestä tekemisestä, koulutuskerroista, leireistä ja seurakuntaelämässä mukana olemisesta. Olit sitten uusi tai vanha isonen, niin olet tervetullut mukaan isostoimintaan.

Isosleiri onkin nyt ohjaajapäivä!

Päivään ovat tervetulleet niin uudet ja vanhat isoset, kerhonohjaajat tai nuorten hallituksen jäsenet! Päivä pidetään la 30.1.  klo 9-16 Ugin seuriksella. Osallistutaan hiippakunnalliseen ohjaajapäivään etäyhteydellä. Ilmoittautuminen on nyt auki!  Ilmoittaudu VIIMEISTÄÄN 19.1.!

Isoshaku 2021

Isoshaku vuoden 2021 rippikouluihin on nyt auki. Hakuaikaa tammikuun loppuun asti.
Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Klikkaa itsesi lomakkeelle kuvasta, tai tästä.

Isoskoulutus torstaisin Ugin seurakuntakeskuksella klo 16-17.30  (22.10 alkaen)

ISOSKOULUTUS 1 OHJELMA
Tarkoitettu uusille isosille

ISOSKOULUTUS 2 OHJELMA
Tarkoitettu konkareille,
jo isosena tai leiriaikuisina olleille.

Myös kouluikäisten leirit ja kerhot tarvitsevat isosia, lisätietoja tästä.

Isosia keväällä 2020 isoskoulutuksen päätyttyä isosten siunaamiseen.

Olemme varautuneet viemään isoskoulutuksen etätyöskentelyksi, jos koronatilanne sitä vaatii. Näin kurssin suorittaminen ei esty ja saamme uusia isosia ensi vuoden ripareille.