Perheleiri- ja kesätoiminta

KOULULAISTEN KESÄKERHO

Seurakunnan kesätoiminta kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa (07.06.-24.06.2021)
- kesäkerhotoimintaa alakouluikäisille koululaisille

Kerhotoimintaan etusijalla ovat 1-2-luokkalaiset koululaiset. Toimintaa tarjotaan Seurakuntakeskuksessa, os. Koulukatu 6. Kerhot kokoontuvat klo 8.30-15, ja kerhossa tarjoillaan lämmin ateria n. klo 11. Kesäkerhot kokoontuvat arkipäivisin, maanantaista perjantaihin, 7.6.–24.6.2021.

Ohjelma on kesäisen rentoa sisältäen leikkiä, ulkoilua, retkiä jne. Kesäkerhotoimintaa ohjaavat seurakuntamme lastenohjaajat.

Kerhomaksu on 50 €/vko ja maksuvapautus on mahdollista ottamalla yhteyttä lapsityönohjaajaan. Kerhomaksu sisältää kesäkerholaisten tekemät retket ja askartelumateriaalit sekä ruuan ja välipalan. Voit ilmoittautua joko yhdeksi, kahdeksi tai koko kolmeksi viikoksi kesäkerhoon.

Kerhoon otetaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä, ja kerhoon tulee olla 10 ilmoittautunutta, jotta kerho toteutuu. Linkki ilmoittautumiseen. Samalla ilmoittautumislomakkeella haetaan myös kaupungin järjestämään kesäkerhoon Kalannissa ja Saarnistossa.

Lisätiedustelut lapsityö p. 050 363 4145

Luonnonmateriaalista tehty alttari rannalla

Perheleirin luontoalttari

Aikuisia ja lapsia yhdessä ulkona perheleirillä