Perheleiri- ja kesätoiminta

KOULULAISTEN KESÄKERHO 2022

Seurakunnan kesätoiminta kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa (06.06.-23.06.2022). Haku alkaa huhtikuun puolivälissä. Tiedot hakuajoista toimitetaan myös Wilman kautta jokaiselle 1-3 luokan oppilaalle huhtikuussa puolivälissä.

kesäkerhotoiminta alakouluikäisille koululaisille

Kerhotoimintaan etusijalla ovat 1-2-luokkalaiset koululaiset. Toimintaa tarjotaan Seurakuntakeskuksessa, os. Koulukatu 6. Kerhot kokoontuvat klo 8.30-15, ja kerhossa tarjoillaan lämmin ateria n. klo 11. Kesäkerhot kokoontuvat arkipäivisin, maanantaista perjantaihin, 6.6.–23.6.2022.

Ohjelma on kesäisen rentoa sisältäen leikkiä, ulkoilua, retkiä jne. Kesäkerhotoimintaa ohjaavat seurakuntamme lastenohjaajat.

Kerhomaksu on 50 €/vko ja maksuvapautus on mahdollista ottamalla yhteys ohjaajiin. Kerhomaksu sisältää kesäkerholaisten tekemät retket ja askartelumateriaalit sekä ruuan ja välipalan. Voit ilmoittautua joko yhdeksi, kahdeksi tai koko kolmeksi viikoksi.

Kerhoon otetaan 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä, ja kerhoon tulee olla 10 ilmoittautunutta, jotta kerho toteutuu. Linkki ilmoittautumiseen. Samalla ilmoittautumislomakkeella haetaan myös kaupungin järjestämään kesäkerhoon Kalannissa, Saarnistossa ja Lokalahdella.

Lisätiedustelut lapsityö Katri p. 050 363 4145

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä Haukharjassa 5.8.2022

Ilmoittaudu 17.6 mennessä tästä.

Perheiden leiripäivä Haukharjassa 6.8.2022

Ilmoittaudu 17.6 mennessä tästä.

Kouluikäisten kesäleirit ja kesäretki Linnanmäelle 10.6.
Lisätietoja tästä

Luonnonmateriaalista tehty alttari rannalla

Perheleirin luontoalttari

Aikuisia ja lapsia yhdessä ulkona perheleirillä