Avoin toiminta

Avoimeen toimintaan ovat tervetulleita lapset yhdessä aikuisen kanssa! Mukaan voivat osallistua myös perhepäivähoitajat hoitolastensa kanssa. Toiminta on avointa eli toimintaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit käydä, milloin itselle sopii.

Vauvakahvila

Uudenkaupungin seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa

Keskiviikkoisin klo 14.30-16.00

Vauvakahvilaan kutsumme erityisesti kaikkia alle 1-vuotiaiden vanhempia vauvoineen. Maksuton kahvitarjoilu.

Avoin kirkkomuskari

Parillisina viikkoina Uudenkaupungin Uudessa kirkossa

Torstaisin klo 10.00-10.30
Muskarin pitää kanttori Anna Putkiranta. Muskarin jälkeen kirkon leikkitila käytössä klo 11.00 saakka.

TaitavaTaimi

Toiminta alkaa 13.10. parittomina viikkoina Saarniston seurakuntakodilla

Torstaisin klo 9.00-10.30

TaitavaTaimi-ryhmä on monipuolista luovaa toimintaa alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Touhutorstai

Parittomina viikkoina Saarniston koulun liikuntasalissa

HUOM! Aika muuttunut!

Torstaisin klo 11-12

Vaihtelevaa liikunnallista toimintaa alle kouluikäisille lapsille. Lapsi osallistuu toimintaan yhdessä aikuisen kanssa. Voit ottaa jumppatossut ja juomapullon mukaan.

UUSIKAUPUNKI

Uudenkaupungin seurakuntakeskuksen päiväkerhotila (Koulukatu 6) Kulku takapihan puolelta.

Uudenkaupungin Uusi kirkko

Saarniston seurakuntakoti (Pajusuontie 2)

Saarniston koulun liikuntasali (Santtiontie 17)

Mainos touhutorstaista