AVOIMET TYÖPAIKAT

KANTTORIN VIRANSIJAISUUS UUDESSAKAUPUNGISSA

Uudenkaupungin seurakuntaan haetaan vastaavan kanttorin viransijaista ajaksi 1.9.2021 – 31.5.2023. Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.9. alkaen (tai sopimuksen mukaan). Innovatiivinen, hyvin toimiva kolmen kanttorin tiimi ja aktiivinen työmuoto odottavat vajaan kahden vuoden ajaksi uutta vetäjää. Uudenkaupungin kirkossa pääset soittamaan historiallisia Marcussen & Sohn -urkuja ja johtamaan nuorekasta Cantilona-kuoroa.

Uudenkaupungin seurakunta on neljästä kappeliseurakunnasta koostuva n. 11 500 jäsenen ja reilun 30 työntekijän seurakunta. Uuteenkaupunkiin kuuluva, muinaismaakuntanakin tunnettu Kalanti oli jo keskiajalla alueen tärkeä kirkollinen keskus. Puutalokaupunki, jossa ”meil o meri iha rannas”,  tunnetaan mersuja valmistavasta autotehtaasta ja kesäisestä puupuhallinfestivaali Crusell-viikosta.

Kaksi viulunsoittajaa

Sijaisella tulee olla vaadittava koulutus ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään kanttorin virkaan. Viran palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 602 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 4.6.2021 klo 15.

Uudenkaupungin seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettu hakemus toimitetaan osoitteeseen:

Uudenkaupungin seurakunta, Koulukatu 6, 23500 Uusikaupunki
TAI sähköposti: uudenkaupungin.seurakunta@evl.fi

Lähetykseen tunnus ”kanttorin viransijaisuus”.

Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tutkintotodistuksia tai virkatodistusta ei tarvitse liittää hakemukseen.

Hakijoita pyydetään varaamaan maanantai 7.6. tai tiistai 8.6. 2021 haastattelua varten.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Ari Hirvonen (vastaava kanttori) puh. 050 363 4114; Juhana Markkula (kirkkoherra) puh. 050 363 4302.

Työpaikkailmoitus Oikotiellä