Luostarit kutsuvat

5.2.2020 13.23

Uudenkaupungin seurakunta järjestää 1.-5.6.2020 ryhmämatkan, jonka pääkohteena on Valamon luostari Heinävedellä. Tutustumme myös ortodoksiseen Lintulan naisluostariin, sekä evankelis-luterilaisee Enonkosken luostariyhteisöön.

Yöpymiset: Jyväskylän kristillinen opisto (1 yö), Valamon luostari (2 yötä) ja Valkealan kristillinen kansanopisto (1 yö).

Matkaan sisältyy lisäksi käynti kahdessa Unescon maailmanperintökohteessa: menomatkalla Petäjäveden vanhassa kirkossa ja paluumatkalla UPM Verlan ruukinalueella.

Päivittäiset ajomatkat ovat kohtuullisia, taukoja pidetään riittävästi. Matkan hintaan sisältyy mm. yöpymiset, pääsymaksut, opastukset, pieni risteily Valamossa, päivittäinen lämmin ateria, aamiaiset ja iltapalat. Majoittuminen kahden hengen huoneissa. Hinta 410€/hlö. Tarkempi ohjelma vetäjiltä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset diakonissat Ulla Forsman p. 044 3634 310, ulla.forsman@evl.fi ja Merja Vihlman p. 050 3635 120, merja.vihlman@evl.fi.

Lähde mukaan!