Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet

Nykyisten rajoitusten vuoksi ajalla 16.11.-16.12. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa edellytetään koronapassia yli 16-vuotiailta. Tarkempia tietoja täältä.

Pyhämaan kirkossa
1. adventtisunnuntaina 28.11. klo 18

Kalannin kirkossa
2. adventtisunnuntaina 5.12. klo 18

Uudenkaupungin Uudessa kirkossa
Torstaina 9.12. klo 14
3. adventtisunnuntaina 12.12. klo 18

Lasten kauneimmat joululaulut on siirretty etätilaisuudeksi, tallenne tulee katsottavaksi srk:n verkkosivuille
3. adventtisunnuntaina 12.12.

De vackraste julsångerna
Maanantaina 13.12. klo 18, Uusi kirkko

Maurumaan rukoushuoneella
Perjantaina 17.12. PERUUTETTU

Lokalahden kirkossa
4. adventtisunnuntaina 19.12. klo 18

Pyhämaan seurakuntakodilla
Loppiaisena torstaina 6.1. klo 16

Maailman lapset tarvitsevat apuasi!

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta

Anna tänä vuonna joululahja, jolla on merkitystä.

Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: 57 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän. Auta nyt.