NUORET

Olemme sinua varten ja tavoitettavissa puhelimelimitse, whatsappilla, sähköpostilla, nuorisotyön facebookista tai seurakunnan instagramista. Ole rohkeasti yhteydessä! 

 

OLOILLAT OVAT ALKANEET!

 

 

 

SYYSSTARTTI 
10.9 klo 16
Uudenkaupungin seurakuntakeskus
Nuorten toiminta alkaa tästä.

Moikka sinä tämän vuoden riparilainen tai vanhempi nuori tai nuori aikuinen. Kiinnostaako seurakunnan toiminta, isoskoulutus, kerhonohjaus, retket, leirit yms. tai vaikka hauska vastuunkanto nuorten hallituksessa tai muussa vapaaetoistoiminnassa. Tule syysstarttiin tutustumaan seurakunnan nuorten toimintaan ja tuo mukanasi vaikka oma idea, mitä nuoriseurakunta voisi täällä puuhailla.

Nähdään! Luvassa hyvää seuraa ja pientä tarjoilua.


 

 

 

Nuorten gospelspotify-lista HAUKHARJA

Pyrimme vähentämään levyostoksia (koska kestäväkehitys ja käytännöllisyys) ja olemme hankkineet nuorten toimintaamme spotifyn. Koska musiikkilistat muodostuvat yhdessä tehden, ilmianna, jos sinne päätyy jotain arveluttavaa :) Voit kuunnella listojamme ja isoset voivat käyttää "haukharja"- spotifytä hartauksissaan yms. leiriohjelmassa. Iso suositus musiikki-isosemme Siljan luomalle listalle. Seurakuntanuorten lista on tarkoitettu kristilliselle musiikille kaikki tyylilajit sisältäen veisuista ja virsistä poppiin ja rockiin. 

 

Isostoiminta

ILMOITTAUDU MUKAAN (linkki tulee tähän 10.9.2020)

Starttaa syksyllä ensin isoskorttien kanssa ja sitten koulutuskertoina to 22.10 klo 16 alkaen. Koulutuskerrat pääsääntöisesti torstaisin.

Lisätietoja: Rose 050 3634 131

 

Syys/Jouluretki

Retkikohde on vielä auki ja otamme vastaan nuorten toiveita! Viiemvuonna kävimme katsomassa tähtien sodan ensi-illan ja pelasimme megazonea. MItä tänä vuonna? Ehdota! 

kuvassa nuoria säätytalolla. Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistu
Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistuu tapahtumaan Säätytalolla