NUORET

Olemme sinua varten ja tavoitettavissa puhelimitse, whatsappilla, sähköpostilla, nuorisotyön facebookista tai seurakunnan instagramista. Ole rohkeasti yhteydessä! 

 

OLOILLAT JÄÄVÄT AIKAISTETULLE JOULULOMALLE!

Isoshaku on auki!

 

Ohjaajapäivään ilmoittautuminen käynnissä nyt!

Päivään ovat tervetulleet niin uudet ja vanhat isoset, kerhonohjaajat tai nuorten hallituksen jäsenet! Päivä pidetään la 30.1.  klo 9-16 Ugin seuriksella. Osallistutaan hiippakunnalliseen ohjaajapäivään etäyhteydellä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Klikkaa kuvasta ja ilmoittaudu VIIMEISTÄÄN 19.1

Nuorten gospelspotify-lista HAUKHARJA

Pyrimme vähentämään levyostoksia (koska kestäväkehitys ja käytännöllisyys) ja olemme hankkineet nuorten toimintaamme spotifyn. Koska musiikkilistat muodostuvat yhdessä tehden, ilmianna, jos sinne päätyy jotain arveluttavaa :) Voit kuunnella listojamme ja isoset voivat käyttää "haukharja"- spotifytä hartauksissaan yms. leiriohjelmassa. Iso suositus musiikki-isosemme Siljan luomalle listalle. Seurakuntanuorten lista on tarkoitettu kristilliselle musiikille kaikki tyylilajit sisältäen veisuista ja virsistä poppiin ja rockiin. 

 

Isostoiminta

Starttaa syksyllä ensin isoskorttien kanssa ja sitten koulutuskertoina to 22.10 klo 16 alkaen. Koulutuskerrat pääsääntöisesti torstaisin.

Lisätietoja: Päivi 050 363 5431

 

Syys/jouluretki

Retkikohde on vielä auki ja otamme vastaan nuorten toiveita! Viiemvuonna kävimme katsomassa tähtien sodan ensi-illan ja pelasimme megazonea. MItä tänä vuonna? Ehdota! 

kuvassa nuoria säätytalolla. Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistu
Avartin tunnustustenjakotilaisuus 7.2 Helsingissä. Seurakuntanuorista 3 osallistuu tapahtumaan Säätytalolla

Nuorisotiimi

lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä
Uudenkaupungin seurakunta
vs. nuorisotyönohjaaja

Sijaisuus 1.11.2020-30.4.2021

vapaaehtoistyö, kasvatus, vs. nuoriso-ja rippikoulupastori
Uudenkaupungin seurakunta

Oppilaitosyhteyshenkilö, Nuorisotyön työalavastaavan sijaisuus 1.11.2020-30.4.2021