Monikultuurisuus

Monikulttuurisuuteen liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä seurakunnassa toimii seurakuntapastori Samuel Mäkinen 040 5647 783

Goodwill Cafe

Satama Soi ke 24.6.2020 16 pm. 'Satama Soi' Pakkahuone Evening Market Opening Concert, Wed June 24 is in internet because of corona. https://www.uudenkaupunginseurakunta.fi/tapahtumat/2020-06-24/satama-soi-videotervehdys

Uudenkaupungin seurakunnan Goodwill Cafen kevätkausi alkaa. Toimintaan ovat tervetulleita niin paikalliset asukkaat kuin ympäri maailmaa tänne tulleet, siis kaikki kansainvälisyydestä kiinnostuneet! Toimintaa kehitetään osallistujien kanssa yhdessä. Kahvilassa on mahdollisuus toisiimme tutustumiseen ja leppoisaan keskusteluun ja yhdessäoloon. Kahvitarjoilua.

Lisätietoja Sonja Sarametsä 050 3634 124, sonja.sarametsa@evl.fi  ja Sinikka van der Meer 044-3348117.

Welcome to international Goodwill Cafe! You will have a possibility to get new friends, have a cup of coffee and relaxed conversation, practice Finnish and enjoy different activities. Singles, couples and families with children are welcome to spend time together. Free of charge. Place: Lutheran parish house, Koulukatu 6 Uusikaupunki. Come and join! For more information please contact: Sonja Sarametsä  050 3634 124 sonja.sarametsa@evl.fi, Sinikka van der Meer 044-3348117​.

Lisätietoja voit kysyä Sonja 050 3634 124 tai Sinikka 044 3348 117.

Goodwill Cafe - kansainvälinen kahvilatoiminta

Tervetulleita ovat niin paikalliset asukkaat kuin ympäri maailmaa tänne tulleet! Toimintaa kehitetään edelleen osallistujien kanssa yhdessä. Tutustumme yhdessä paikkakuntaan. Kahvilassa on mahdollisuus toisiimme tutustumiseen ja leppoisaan keskusteluun ja yhdessäoloon, suomen kielen harjoittamiseen sekä erilaiseen tukemiseen.

Goodwill cafe