Uutislistaukseen

Hiippakuntaleiri Loiskis

Ryhmäkuva leiriltä.

Ryhmäkuva Uudenkaupungin seurakunnan osallistujista

Uudenkaupungin seurakunta tarjoaa syksyisin, keväisin ja kesäisin leirejä kouluikäisille tytöille- ja pojille leirikeskuksessaan Haukharjassa. Seurakunta tukee myös (taloudellisesti ja tiloja tarjoamalla) alueensa partiolippukuntia kouluikäisten- ja nuorten toiminnan toteuttamisessa.

Kesäaikaan on seurakunnan omaan leiritarjontaan kuulunut jo 6 vuotta hiippakunnallinen tai valtakunnallinen seurakuntien yhteinen telttaleiri. Vaikka Haukharjan leirit ovat olleet lähes poikkeuksetta täysiä, ei telttaleirit ole koskaan  yltäneet osallistujamäärältään tämän kesän määrään. Vaikka leiriperuutuksiakin tuli, oli leirillä seurakunnastamme hyvä edustus.

"Osa syynsä on varmaan koronassa, leireille halutaan kokemaan yhteyttä. Ymmärtääkseni seurakuntamme alueen partioleirit olivat myös kesällä peruttuina. Tässäkin korona vaikuttimena" toteaa vastaava nuorisotyönohjaaja Rose-Marie Virolainen ja täydentää, että iloitsee vahvistuvasta telttaleiriperinteestä. Nämä telttaleirit ovat aina usemman eri seurakunnallisen tahon  yhteistyötä, mutta tänä vuonna leirin toteutus seurakuntamme puolelta oli ensikertaa moniammatillinen, kun nuorisotiimin lisäksi toteuttajia oli muusikoista kesäkanttori Ada Wirberg ja partiolta Erälokeista Jussi Ahtiainen. 

Leirin toteutuksen takana:
Lasten ja nuorten keskus ry, Suomen Lähetysseura, Turun arkkihiippakunta ja Lasten ja nuorten keskuksen Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri ry

 

 

 

2021-08-04 15:09:00.0