Uutislistaukseen

Koronapassi käyttöön Kauneimmissa joululauluissa

20.11.2021 23.13

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on antanut 15.11.2021 määräyksen, jonka mukaan tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueella kielletään kaikki sellaiset sisätiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli viisikymmentä (50) henkilöä. Toimijat voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön tilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin.

Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet ovat yleisötilaisuuksia, joita tämä rajoitus koskee. Kauneimmat joululaulut järjestetään suunnitelmien mukaisesti kaikkien kappelien alueella, mutta ajalla 16.11.-16.12. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa edellytetään voimassa olevaa koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä.

Koronapassin voi tulostaa tai ladata puhelimeensa www.kanta.fi koronatodistusosiosta. Koronapassin saa myös omalta terveysasemalta. Koronapassi tulee esittää kirkkoon tullessa ja se tarkistetaan todistuksessa olevasta QR-koodista. Tarkistamisen helpottamiseksi avaathan koronapassin valmiiksi saapuessasi. Passien tarkistamisen vuoksi suosittelemme paikalle saapumista hyvissä ajoin.

Saavuthan kaikkiin seurakunnan tilaisuuksiin vain terveenä. Suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä ja pitämään käsihygieniasta huolta. Muistetaan myös jonottaessa huolehtia etäisyydestä toisiin ihmisiin. 

Kaikki seurakunnan Kauneimmat joululaulu -tilaisuudet löydät täältä.