Uutislistaukseen

Kauneimmat joululaulut-logo

Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet perutaan

3.12.2020 15.28

Lauluvihot, joista löytyvät laulujen sanat ja tiedot kolehdin lahjoittamisvaihtoehdoista, toimitetaan lähipäivinä keskeisille paikoille jakoon. Lauluvihkoja on jaossa kaupunkialueella K-supermarket Itäpoijussa, Siivosen kukkapirtissä, Alisenkadun joulupuodissa, Foto-Mikassa, K-market Pikkuherkun postipisteessä ja Uudenkaupungin kirjastossa (kirjastossa myös De vackraste julsångerna). Kalannissa oman lauluvihon voi noutaa Kukkakauppa Kultapiiskusta tai K-marketista. Lokalahdella vihkoja löytyy Vihreästä valosta ja K-marketista. Pyhämaassa kyläkauppa toimii vihkojen jakelupisteenä.

Joululauluja ei tarvitse jättää laulamatta tänäkään vuonna. Rohkaisemme hakemaan oman lauluvihon ja viettämään joululauluhetkiä perhepiirissä omissa kodeissa. Suosittelemme myös Suomen Lähetysseuran Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -virtuaalitapahtumaa, joka saa ensiesityksensä 13.12. klo 18 Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla sekä Lähetysseuran ja Kauneimpien Joululaulujen Facebook-sivulla, missä se on katsottavissa sen jälkeen 6.1.2021 asti. Laulujen sanat ovat näkyvissä ruudussa, jotta katsojien on helppo laulaa mukana kotioloissa.

Toivomme, että rajoitustenkin keskellä ne arkihuolet voi heittää vaikka laulamalla Tulkoon joulu! Sillä kyllä se joulu tulee, kaikesta huolimatta.