Suomalaisen musiikin päivän konsertti

14.11.2019 09.31

Urut-sininen_S.jpg Urut
Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivän iltana 8.12. 2019 klo 18 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa esiintyvät urkuri Kari Vuola ja Uudenkaupungin seurakunnan Andante-orkesteri Ari Hirvosen johdolla. Konsertissa kuullaan kantaesityksenä Olli Kortekankaalta tilattu kirkkosonaatti Sonata da chiesa orkesterille ja uruille. Kortekangas on myös soitintanut ja säveltänyt alku- ja loppusoiton uruille ja orkesterille virteen 462 (Soi kunniaksi Luojan), jonka yleisö pääsee laulamaan yhdessä Uudenkaupungin Laulu-Veikkojen kanssa.
Suomalaisen musiikin päivän konsertti on samalla osa Andante-orkesterin taustayhdistyksen Uudenkaupungin amatööriorkesterin 130-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Tässä konsertissa otetaan myös virallisesti käyttöön Uuden kirkon kahdella jalkioäänikerralla laajennetut kuoriurut.
Konsertin käsiohjelmamaksu on oman valinnan mukaan 10/15/20 euroa.