Tanssii enkelten kanssa -joulubaletti U:gissa

12.12.2018 14.01

Tanssii enkelten kanssa -baletti kertoo jouluista tarinaa, jossa on perinteinen sanoma ja tunnelma. Se kertoo äidistä, lapsesta, pelastuksesta ja rakkaudesta. Joulubalettiesitys liikkuu nykyajasta aina kahden tuhannen vuoden taakse ja takaisin nykypäivään.

Joulubaletti valtaa Uudenkaupungin seurakuntakeskuksen salin (Koulukatu 6) perjantaina 4.1. kello 18.

Baletissa pohditaan joulun sanomaa tavallisen ihmisen näkökulmasta. Se tuo valoa harmauteen ja saa enkelin ilosanoman kaikumaan pimeän keskellä.

Joulufantasia tulee musiikin ja tanssin keinoin todeksi: teille on todella syntynyt Vapahtaja. Esityksen tuo nykyaikaan juontajakaksikko, joka pohtii omaperäiseen tyyliinsä joulua. Kuvioissa nähdään ja kuullaan vieraillaan myös Wikipedia-tietosanakirjan sivuilla.

Esityksen heleä, lähes ylimaallinen musiikki, koostuu perinteisistä joululauluista, joita laulavat Farmari Sisters ja Vox Amanda. Mieskuoro Mölyäijät puolestaan lausuu jouluevankeliumia. Baletin pyörteissä seikkailevat enkelit, paimenet, Maria, tietäjät ja tiernapojat. Mölyäijät tanssivat baletissa paimenten ja tiernapoikien osuudet.

Joulubalettia on toteuttamassa monipuolinen ryhmä tanssijoita, lausujia, laulajia, näyttelijöitä ja juontajia. Se kokoaa yhteen yli 30 esiintyjää Laitilasta, Uudestakaupungista, Pyhärannasta ja Raumalta.

Esityksen ensi-ilta oli sunnuntaina 9.12. Laitilassa.

« Uutislistaukseen