Uutislistaukseen

Suomen ensimmäinen Parisuhdeviikko

Parisuhdekeskus Kataja ja Väestöliiton parisuhdekeskus järjestävät ensimmäistä kertaa Parisuhdeviikon, josta tulee vuosittainen viikolle 46 sijoittuva tapahtuma. Kutsumme Sinut mukaan vaikuttamaan siihen, millainen tästä uudesta yhteisöllisestä ja osallistavasta tapahtumaviikosta muotoutuu: tarjoamme Parisuhdeviikon pääareenalla, Facebookissa paljon erilaisia keskustelunherätteitä ja parisuhdemaailmaan liittyviä materiaaleja.

Parisuhdeviikon sanoma on, että nyt on aika kääntää katse siihen arkeen, missä juuri Sinä ja hän elätte - miten monenlaisella tavalla voikaan olla hyvä ja miten monimuotoisia parisuhteet ovatkaan, kun tarkemmin katsoo. Jaetaan toisillemme sitä hyvää, mitä olemme löytäneet: tule ja kerro mikä #meillätoimii!

Täytetään yhdessä Suomi parisuhdepuheella!

Parisuhdekeskus Kataja ja Väestöliitto tarjoilevat monessa muodossa koko viikon ajan Parisuhdeviikon päiväkohtaisiin teemoihin herätteitä, yllykkeitä, ajatuksia ja pohdintoja - kutsumme Parisuhdeviikolle mukaan ihan kaikki parisuhdeasioista kiinnostuneet
#meillätoimiiLinkki avautuu uudessa välilehdessä Facebook-ryhmäänLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa kokoonnutaan mm. teemachattien äärelle ja keskustellaan viikon aikana ilmestyvän sisällön inspiroimina (luvassa erilaisia tekstejä, kuvia, pieniä videoita).

Kutsumme sinut myös tykkäämään Parisuhdeviikon Facebook-sivusta: http://www.facebook.com/parisuhdeviikkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Näin voit auttaa saamaan uuden, parisuhteiden hyvinvointia edistävän tapahtumaviikon liikkeelle.

Some-kanavissa aihetunnisteena on #Parisuhdeviikko.

2016-11-15 08:26:01.0