Avartti- nuorten harrasteohjelma

Avartti on toimintaohjelma, joka maailmalla tunnetaan nimellä "The International Award for Young People". Vuosittain Avarttiin osallistuu yli miljoona nuorta 140 maassa. Avartti on nuorten osallistumista ja harrastustoimintaa edistävä ohjelma, joka haastaa nuoret suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen toimintaan eri taitojen parissa. Kaikki seurakunnassamme avarttia suorittaneet nuoret ovat löytäneet Avarttiin kuuluvan vapaaehtoistyön seurakunnan toiminnan parista; osa kerhoja ohjaten ja osa suurella sydämellä toiminnasta.

Avartti on 14-24-vuotiaiden harrasteohjelma. Nuori voi sisällyttää avarttiinsa jo olemassa olevan harrastuksen jatkaen sitä taikka aloittaa uuden mielenkiinnon äärellä.

Nuorten harrasteohjelma koostuu seuraavista osa-alueista:

• Liikunta

• Taito

• Vapaaehtoistyö

• Retki

LIsätiedot: Rose-Marie Virolainen 050 3634 131
rose-marie.virolainen(a)evl.fi

AVARTTI NETISSÄ

avartti
Avarttia on voinut tehdä Uudenkaupungin seurakuntanuorissa syksystä 2015 lähtien.

Olisinpa itse kuullut aikoinaan avartista nuorena. Olisin osallistunut avarttiin silloin.  Rose

Syksyllä 2016 nuorten avarttiryhmä teki retkensä Pyhämaassa meloen.