nalle kirkossa

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu

Kaakaopyhäkoulu on kouluikäisille tarkoitettu kristillistä kasvatusta tukeva ja turvallinen tapa viettää iltapäivää. Kerhossa on pyhäkouluhetki ja välipala sekä toimintaa vaihtuvan teeman mukaan; ulkoilua, leivontaa, askartelua ja muuta kivaa yhteistä puuhaa. Pyhäkoulua pitävät vapaaehtoiset pyhäkouluohjaajat, jotka saavat koulutuksen työhönsä. Pyhäkoulu on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Siellä voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti silloin kun itselle parhaiten sopii. Kokoontumiset Lokalahden Paanulassa tiistaisin klo 16.30-18. Joka kerralla alussa pyhäkoulu sekä tarjolla pientä purtavaa.

Sunnuntaipyhäkoulu

-ent. Pinipajun koululla (os. Taivassalontie 708 Lokalahti)

-Lokalahden Paanulassa

Pyhäkoulun kokoontumisista tiedotetaan seurakunnan nettisivuilla sekä kirkollisissa ilmoituksissa.

Lisätiedustelut:

Lapsityönohjaaja puh. 050 3634140

Rohkeasti lapsen kanssa ehtoolliselle

Lapsi ja ehtoollinen, lue lisää tästä