Ilmoitustaulu

Päiväkerhoon ilmoittaututuminen lv. 2020-2021

Kerhoon voivat ilmoittautua v. 2017–2014 syntyneet lapset. Päiväkerhot kokoontuvat 2 kertaa viikossa, 3 tuntia kerrallaan. 5-vuotiaiden ryhmät kokoontuvat 3 kertaa viikossa.mPäiväkerhoryhmiä muodostetaan eri kerhopisteisiin ilmoittautumisten ja vanhempien toiveiden mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhopisteitä ovat Saarnisto, Seurakuntakeskus sekä Kalanti, Lokalahti ja Pyhämaa. Kerhojen sisältö on monipuolinen keskittyen leikin lomassa mm. musiikin, kädentaitojen, liikunnan ja sosiaalisten taitojen ympärille. Päiväkerhossa lapsi saa uusia tuttavuuksia ja ikäisiään leikkitovereita.

Ilmoittautumiset sähköisesti https://www.mvsoy.fi/srk/uusikaupunki/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=417dd9b0376ec000975c6e08961046ac6&lang=fi

Kerhon alkamisaika ja -paikka ilmoitetaan viimeistään kesäkuussa.

Perhepäivät

Tule viettämään kanssamme Perhepäiviä!

Tapahtumat alkavat kirkossa yhteisellä messulla, jonka jälkeen ruokailu ja yhteistä tekemistä.
Tapahtumien kesto n. 1,5-2 tuntia.

Perhekerhot kesällä viikoilla 23 ja 24 puistoissa (ks. mainos alla)

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voitte osallistua, milloin perheellenne sopii.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

VAUVANPÄIVÄ PE 25.09.2020

Juhlistamme vauvanpäivää Vauva- ja taaperokirkolla pe 25.09.2020 klo 17 U:gin Uudessa kirkossa.

Vauvakirkossa luetaan kaikkien vuoden aikana (1.8.-2019-31.7.2020) seurakuntaamme liitettyjen ja kastettujen pienokaisten nimet. Kirkkohetkessä lauletaan muutama tuttu laulu ja kerätään kastepuun lehdet. Jos sinun lehtesi on kastepuussa, saat sen mukaasi kotiin vietäväksi.