Ilmoitustaulu

Perheleiri

Miten olisi arjesta vapaa viikonloppu? Kiireetöntä yhdessäoloa perheen kanssa? Perheleiri tarjoaa toimintaa lapsille ja aikuisille yhdessä sekä erikseen. Valmiin ruuan lisäksi perheleirillä askarrellaan, saunotaan, uidaan ja hiljennytään yhdessä muiden perheiden kanssa. Vanhemmuuden ja kasvatuksen kysymyksille on tilaa. Ohjelma on tarpeeksi vapaata, jotta yhdessäololle ja rentoutumisellekin jää tilaa.

Seurakunnan perheleiri järjestetään Haukharjan leirikeskuksessa 7.8.-9.8. Leiri alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Leirillä on mahdollisuus yöpyä joko sisätiloissa tai ulkona omassa teltassa. Perheet voivat osallistua myös vaikka vain yhdelle tai kaikille leiripäiville, ja yöpyä myös kotona. Mukaan mahtuu 12 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan ovat tervetulleita kaikenlaiset, erityisesti pikkulapsiperheet, koko seurakunnan alueelta. Leiri on maksullinen.

Ilmoittautumiset 12.07.mennessä https://www.mvsoy.fi/srk/uusikaupunki/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=7b0e37a700111c4a6ba1ce8a8d1e78f436&lang=fi

Lasten satama omatoimisena

Lasten sataman kesän 2020 omatoimiohjelma sijoittuu Vanhan kirkon puistoon ja siihen voi osallistua koulujen alkuun asti. Tarkemmat ohjeet löytyvät keskiviikosta 24.6. alkaen Pakkahuoneen leikkikentältä ja kahviosta. Lasten sataman yhteiset ohjelmahetket leikkikentällä on peruttu.

Kouluun lähtevien siunaaminen

- ma 10.8. klo 17 Kalannin kirkko
- ti 11.08. klo 17 Uudenkaupungin vanha kirkko

Päiväkerhoon ilmoittaututuminen lv. 2020-2021

Kerhoon voivat ilmoittautua v. 2017–2014 syntyneet lapset. Päiväkerhot kokoontuvat 2 kertaa viikossa, 3 tuntia kerrallaan. 5-vuotiaiden ryhmät kokoontuvat 3 kertaa viikossa. Päiväkerhoryhmiä muodostetaan eri kerhopisteisiin ilmoittautumisten ja vanhempien toiveiden mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhopisteitä ovat Saarnisto, Seurakuntakeskus sekä Kalanti, Lokalahti ja Pyhämaa. Kerhojen sisältö on monipuolinen keskittyen leikin lomassa mm. musiikin, kädentaitojen, liikunnan ja sosiaalisten taitojen ympärille. Päiväkerhossa lapsi saa uusia tuttavuuksia ja ikäisiään leikkitovereita.

Ilmoittautumiset sähköisesti https://www.mvsoy.fi/srk/uusikaupunki/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=417dd9b0376ec000975c6e08961046ac6&lang=fi

Kerhon alkamisaika ja -paikka ilmoitetaan perheille kesäkuussa.