Lapsityön ilmoitustaulu

* Kaikissa päiväkerhoryhmissä on vielä tilaa. Ilmoittaudu mukaan päiväkerhoon tästä!

* Haku syksyn muskareihin on päättynyt, ryhmät ovat täynnä. Muskarit alkoivat syyskuun 7. päivä. Voit ilmoittautua varasijalle tästä.

* Perhekerhot alkoivat viikolla 33. Lisätietoa tästä

UUTTA! Avointa toimintaa kaikille:

Vauvakahvila seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa keskiviikkoisin klo 14.30-16.00 31.8 alkaen.

Avoin kirkkomuskari Uudessa kirkossa parillisina viikkoina klo 10-10.30 8.9 alkaen.

Touhutorstai Saarniston koulun liikuntasalissa. HUOM! Aika muuttunut! Liikumme Saarniston koulun liikuntasalissa parittomina viikkoina klo 11-12. Ensimmäinen kerta 1.9.

TaitavaTaimi Saarniston seurakuntakodilla parittomina viikkoina torstaisin klo 9-10.30 13.10 alkaen.

Lisätietoa avoimesta toiminnasta voit lukea täältä.

Syyslomaviikon toimintaa lapsiperheille

-teemana sateenkaari-

Tiistai 18.10

Touhutiistai

Touhutiistai on syyslomaviikon extra toimintaa lapsiperheille. Tule mukaan liikkumaan Saarniston koulun liikuntasaliin klo 9.00-11.30 välisenä aikana. Voit tulla vain hetkeksi tai viivähtää pidemmän aikaa.

Saarniston koulun liikuntasali, Santtiontie 17

Keskiviikko 19.10

TaitavaTaimi

Syyslomaviikolla TaitavaTaimi kokoontuu extra kerran Uudenkaupungin keskustassa. Tule askartelemaan ja aistimaan kanssamme värien iloiseen maailmaan 9.00-11.00 välisenä aikana.

Seurakuntakeskuksen päiväkerhotila, Koulukatu 6

Torstai 20.10

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari on alle kouluikäisille lapsille suunnattu muskari, johon osallistutaan yhdessä aikuisen kanssa. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Uudenkaupungin Uuteen kirkkoon torstaina klo 10.00-10.30.

Mainos syyslomaviikon toiminnasta