Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus (K)

Lippukuva

Kalannin kirkko

Tervetuloa itsenäisyyspäivän viettoon Kalantiin. Itsenäisyyspäivä alkaa Kalannin kirkon juhlajumalanpalveluksella klo 10. Jumalanpalveluksessa pappina on Aino Savolainen, kanttorina Ari Stenman, tekstinlukijana Olli Laivo ja kolehtia keräävät Jouni Tuominen, Mauri Suikki ja Koitto Verha. Jumalanpalveluksen jälkeen lasketaan seppeleet sankarihaudoille. Itsenäisyyspäivän juhla pidetään jumalanpalveluksen jälkeen Kalannin seurakuntakodissa. Juhlan juontaa Johanna Kivistö, tervehdyspuheen pitää Aino Saarinen, laulusta vastaavat Sanna Arell sekä Eläkeliiton Kalannin yhdistyksen Laulukerho ja juhlapuhujana on Markku Laine. Juhlassa lauletaan yhteislauluja ja tarjolla on myös kahvia.

Kalannin kappeliseurakunta