Pyhäinpäivän messu(K)

Pyhäinpäivän tunnelmia

Kalannin kirkko

Pyhäinpäivän Kalannin kirkon messussa luetaan kaikkien vuoden aikana Kalannissa hautaan siunattujen nimet ja sytytetään kynttilät heidän muistoksi. Messun jälkeen kirkkokahvit Suvi-kirkkokahvilassa. Mukana Kalannin lauluryhmä. Kynttilät sytyttävät Veeti Kantola ja Otto Pirppu.

Tervetuloa klo 18 Kalannin kirkon pyhäinpäivän messuun, jossa luetaan kaikkien vuoden aikana Kalannissa hautaan siunattujen nimet ja sytytetään kynttilät heidän muistoksi. Messussa mukana on pappi Aino Savolainen, kanttori Ari Stenman, diakonia-avustaja Elise Heinonen, suntio Jani Tanner ja kynttilät sytyttävät Veeti Kantola ja Otto Pirppu. Messun jälkeen tarjolla on kirkkokahvit Suvi -kirkkokahvilassa. Mukana Kalannin lauluryhmä.

Kalannin kappeliseurakunta