Pyhiinvaellusretki

Viestipyhiinvaellus2022

Pyhiinvaellusretki

Pyhiinvallusretkeä (klo 11-17) taitetaan bussilla ja sen hinta on 20 € Hinta sisältää bussikyydityksen, lounaan ja kahdet kahvit. Retkelle voi ilmoittautua diakoniatyöntekijä Elise Heinoselle (050 3635117/ elise.heinonen@evl.fi) pe 5.8. mennessä. Retkellä käydään Kalannin kirkossa, Uudenkaupungin Vanhassa kirkossa ja Pyhämaan uhrikirkossa. Lisäksi retkellä tutustutaan Liisa Eerikintyttären syntymäkotiin, Liisankiveen ja Efrain Jaakolan muistokiveen. Retkelle voi tulla mukaan joko klo 11.30 Uudenkaupungin seurakuntakeskuksen luota, josta bussi lähtee kohti Kalannin kirkkoa tai suoraan Kalannin kirkkoon klo 11.00. Mukana retkellä ovat Elise Heinonen, Aino Savolainen, Ari Stenman ja Jani Tanner. Tervetuloa!

• Nuorille Nuorille

Kalannin kappeliseurakunta