Laulu- ja soittoryhmä messuun

Uudenkaupungin Uusi kirkko

Tervetuloa mukaan laulamaan ja soittamaan messuun sunnuntaina 17.10. Uudenkaupungin Uuteen kirkkoon! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Kanttori Anna Putkiranta, anna.putkiranta@evl.fi/0503634114

TULE MUKAAN! Sunnuntaina 17.10. klo 16 vietetään Uudenkaupungin Uudessa kirkossa messua. Tällä kertaa on tarkoitus laulaa virsien tilalla hengellisiä lauluja. Kutsun sinut mukaan vastaamaan kanssani musiikista. Mukaan voi tulla kaikenikäiset sekä laulamaan että soittamaan!

Rajallisen harjoitusajan vuoksi soittajilta toivotaan hiukan ennakko-osaamista oman soittimen suhteen, mutta muutoin tarvitset vain iloista mieltä! Soitto- ja lauluharjoitukset pidetään samana päivänä klo 14 alkaen.

Lisätiedot sekä ilmoittautuminen pe 15.10. klo 15 mennessä kanttorille:
anna.putkiranta@evl.fi/0503634114

Järjestäjä

Kalannin kappeliseurakunta, Lokalahden kappeliseurakunta, Pyhämaan kappeliseurakunta, Uudenkaupungin kappeliseurakunta, Uudenkaupungin seurakunta