Andante-orkesteri

Andante-orkesterin soittajat soittavat Tallinnan tuomiokirkossa
Uudenkaupungin seurakuntakeskus

Andante-orkesterin harjoitus

Andante-orkesteri aloittaa harjoitukset pienen tauon jälkeen. Orkesteriin otetaan mukaan uusia soittajia. Etenkin jousisoittajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan porukkaan, hienon harrastuksen pariin. Harjoitukset pidetään Uudenkaupungin seurakuntakeskuksen salissa torstaisin klo 17.30 alkaen. Jos orkesterissa soittaminen kiinnostaa, lisätietoja antaa orkesterin johtaja, kanttori Ari Hirvonen (050 3634114).
Andante-orkesteri on toiminut Uudenkaupungin seurakunnan musiikkiryhmänä syksystä 2009 alkaen. Andante-orkesterin kokoonpano on klassinen salonkiorkesteri (jouset, piano, huilu, oboe, klarinetti, trumpetti) ja se on jatkumoa vuonna 1889 perustetulle Uudenkaupungin Amatööriorkesterille. Orkesteri tarjoaa aikuisille mahdollisuuden ylläpitää nuorena aloitettua soittoharrastusta ja osallistua seurakunnan toimintaan. Andante-orkesteri esiintyy vaihtelevalla klassisella ohjelmistolla erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa ja kaupungissa muutenkin. Vakiintuneita keikkoja ovat olleet mm. Kauneimmat joululaulut Uudenkaupungin kirkossa ja Uudenkaupungin lukion Vanhojen tanssit. Orkesteri on pitänyt myös säännöllisesti omia konsertteja.

Uudenkaupungin seurakunta