Satama soi- videotervehdys

ke 24.6. kello 16.00 - ke 24.6. kello 19.00
Pakkahuone

Satama soi- videotervehdys

Satama soi- yleisötapahtuma on peruttu koronarajoitusten vuoksi. Sen sijaan silloin julkaistaan Uudenkaupungin seurakunnan ja Pakkahuoneen nettisivuilla ennakkoon videoitu Satama soi- tervehdys, jossa kuullaan Merirauhan julistus, kirkkoherra Juhana Markkulan hartaushetki ja Pakkahuoneen tervehdys. Lisäksi lapsityönohjaaja Minna Rautanen kertoo, miten voi osallistua Lasten sataman oma toimiohjelmaan. Linkki avautuu ke 24.6. klo 16 ja on sen jälkeen myös myöhemmin katsottavissa  https://www.youtube.com/watch?v=huZ_p85QELc&t=14s

Merirauhan julistu kehottaa kaikkia vastuulliseen ja turvalliseen veneilyyn sekä Itämeren suojelemiseen ja se kuullaan nyt ensimmäistä kertaa Uudessakaupungissa. Turussa Merirauha on julistettu jo neljänä vuonna Turun kaupungin Itämerihaasteen, Ruissalon tapahtumatelakan ja Turun Mikaelinseurakunnan yhteisessä tapahtumassa. 

Lasten sataman kesän 2020 omatoimiohjelma sijoittuu Vanhan kirkon puistoon ja siihen voi osallistua koulujen alkuun asti. Tarkemmat ohjeet löytyvät keskiviikosta 24.6. alkaen Pakkahuoneen leikkikentältä ja kahviosta. Lasten sataman yhteiset ohjelmahetket leikkentällä on peruttu.

Pakkahuoneella on iltatorimyyntiä keskiviikkona 24.6. klo 16 alkaen koronaohjeistuksia noudattaen. Lisätiedot Pakkahuoneelta.

Jos Herra suo, Satama soi Pakkahuoneella vuoden kuluttua 30.6.2021. Tervetuloa silloin mukaan!