Hiljaisuuden retriitti - Jumalan lempeän katseen alla 25 - 27.10.2019

pe 25.10. kello 16.00

Hiljaisuuden retriitti -  Jumalan lempeän katseen alla   25 - 27.10.2019 Haukharjan leirikeskus

Hiljaisuuden retriitti - Jumalan lempeän katseen alla. Kaipaatko lepoa ja rauhaa? Retriitti voi antaa siihen hyvän mahdollisuuden.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta osallistua Hiljaisuuden retriittiin.

Retriitti alkaa perjantaina klo 16. Jokainen retriittivieras majoittuu omaan huoneeseen. Sitoudumme hiljaisuuteen, johon ohjatusti "laskeudutaan".  Päiväohjelma rakentuu yhteisistä rukoushetkistä, joita vietetään kolme kertaa päivässä. On aikaa ja tilaa ulkoilulle, saunomiselle, omille ajatuksille ja pohdinnoille - annamme tilaa Jumalan läsnäololle - yksin ja yhdessä.
Päiviä rytmittävät myös yhteiset ruokailut, jotka tapahtuvat kauniin musiikin äärellä.

Teemana on "Jumalan lempeän katseen alla "  -  siinä on hyvä olla.

Retriitin hinta 45e.

Jokaiselle osallistujalle lähetämme retriittikirjeen, jossa tarkemmat ohjeet.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset Ullalle tai Merjalle.

Olet lämpimästi tervetullut !

Uudenkaupungin seurakunta

Kalannin seurakuntakoti

Neljäsluokkalaiset

Eläkeläisten kerho Kalannin seurakuntakodilla, mukavaa yhdessäoloa ja jakamista!

Haukharjan leirikeskus

Sorvakkokoti, Sairaalakatu 12

Sorvakkokodin virkistyspiiri

Virkistyspiiri ikäihmisille. Yhdessäoloa, hartaus, ohjelmaa, kahvit.