Naistenpäivä

Naistenpäivä Uudenkaupungin Uusi kirkko, Uudenkaupungin seurakuntakeskus

Olen nainen, ihanainen – satunnainen hajanainen - olennainen, kokonainen Naistenpäivä 19.10.19 – varaa jo nyt kalenteriisi!

Tule mukaan viettämään kanssamme yhteistä päivää, joka on suunnattu niemensä mukaan kaikille naisille!
Irti kiireestä – omaa aikaa – jakamisen taikaa – kuulemista ja tekemistä – yhteisiä hetkiä toisten naisten kanssa !
Päivä sisältää niin hengen – kuin ruumiin ravintoa – on aamukahvia, lounasta ja päiväkahvia . On luentoja ja itse tekemistä. On mahdollisuus hiljentyä Taivaan Isän huolenpitoon.

Päivän vierailijat ovat Miia Ståhle ja Marjo Kalavainen.
Miian aiheena
aamupäivällä on “ Kutsumus ja elämänkaari” .
Iltapäivällä Marjon ohjauksessa toteutamme Voimakirjapajan
josta Marjo kertoo mm. näin :

Mitä minulle kuuluu ja mitä elämääni haluaisin?Mistä olen tähän tullut ja mihin suuntaan polkuni haluaisin jatkuvan?
Voimapäivässä tehdään kierrätyskirjasta oma voimakirja, johon kirjoitetaan ja kuvitetaan itselle merkityksellisiä ajatuksia, haaveita ja tavoitteita.Yhteisen hetken jälkeen voi ajatuksia ja tunnelmia kirjoitella, keräillä ja kuvittaa
kirjaan päiväkirjamaisesti.

Tapahtumapaikkana on Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, jossa aloitamme aamukahvilla klo 8.30. Naistenpäivä päättyy Uudessa kirkossa klo 16.30 vietettävään messuun.

Päivään sisältyy myös musiikkia – niin kuunnellen kuin itse laulaen.
Musiikista vastaa Päivi Kurkilahti.
Seurakuntakeskuksessa löytyy myös naisille
niin tärkeää hypisteltävää – ja mahdollisuus halutessaan tehdä mukavia ostoksia. Tanja Välimäki vaateliike Amalindasta,Hanna Lyttinen Biblia-kirjakaupasta sekä  Peura PopUp- myymälä tuotteineen ovat paikalla!

Osallistumismaksu 10e, joka sisältää kaiken.
Ilmoittautuminen tarvitaan ruokailujen ja materiaalihankintojen takia.

Seurakunnasta mukana diakoniatyöntekijät Ulla Forsman ja Merja Vihlman, sekä lapsityönohjaaja Minna Rautanen ja seurakuntapastori Heli Nurmi.

Merja 050 3635120 merja.vihlman@evl.fi tai
Minna 050 3634140 minna.rautanen@evl.fi