ti 12.2. kello 14.00 - kello 16.00

Tule ja hengähdä hetkeksi! Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jutella, niin nuorisotyönohjaaja on tavattavissa viikoittain nuorisotoimistolla.

Voit halutessasi tavata seurakunnan nuorisotyönohjaajaa kahden kesken tai tulla vaikka kaveriporukalla. Voit tulla jakamaan ilot, murheet, kysymykset tai vain juomaan kupin kahvia. Myös nuorten vanhemmat ovat tervetulleita keskustelemaan vaikka omaan nuoreen tai rippikouluun liittyen. Olemme paikalla, tule ja hengähdä hetkeksi!

Päivystyksessä ovat paikalla pääsääntöisesti Päivi tai Kimmo.

Uudenkaupungin kappeliseurakunta, Uudenkaupungin seurakunta

Uudenkaupungin seurakuntakeskus