Satama soi Pakkahuoneen iltatorilla

Satama soi Pakkahuoneen iltatorilla

Kesän iltatorikauden Pakkahuoneella, Pakkahuoneentori 2, avaa Satama soi –tapahtuma juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona 27.6. klo 16-19.

Tapahtuman aloittaa Lasten sataman ohjelma klo 16, kun  Päiväkoti Tilkkutäkin lapset esiintyvät ja lauletaan yhteislauluja. Pakkahuoneen leikkikentän puolella voi klo 16-18 osallistua maksuttomaan poniajeluun ja talutusratsastukseen. Leikkikentällä on kepparirata.

Koko kesän (27.6.-8.8.) keskiviikkoisin jatkuvan Lasten sataman toimintaan osallistutaan oman aikuisen kanssa.

Satama soi –illassa esiintyy klo 17 alkaen Maksetut Viulut -yhtye, jonka ohjelmistossa on tuttuja hengellisiä lauluja raikkaina groove folk -tyylisinä sovituksina.

Vuodesta 2011 toimineessa yhtyeessä soittavat Henna-Maria Harju, viulu ja laulu, Elina Grekula, viulu ja laulu, Ossi Mäki-Reini, kitara, laulu ja perkussiot, Samuel Lindell, kitara ja laulu, Neea Lamminmäki, harmooni sekä Sirpa Luoma, perkussiot ja viulu.

Noin klo 17.45 tervehdyspuheen pitää Uudenkaupungin Crusell-viikon toiminnanjohtaja, kaupungin kulttuurikoordinaattori Petri Hatakka ja hartaushetkessä puhuu teologian maisteri Venla Koivula. Yhteislaulua säestää Mika Äijäläinen ja esilaulajana on Teija Rundgren. Illan juontaa Maria Moilanen.

Uudenkaupungin seurakunnan infopisteellä tietoa kesän tapahtumista.

Satama soi –tapahtuman järjestävät Pakkahuoneen vierassatama ja Uudenkaupungin seurakunta.

Satama soi tapahtumaan on vapaa pääsy.
Kaatosateen sattuessa ohjelma pidetään Uudenkaupungin Vanhassa kirkossa, Alinenkatu 44

_________

Satama soi, Pakkahuone Evening Market and Children’s Harbour Opening Event on Wednesday June 27 at 4-7pm at Pakkahuone Guest Harbour, Pakkahuoneentori 2, Uusikaupunki.

Live gospel music at 5-7pm, pony riding etc. for children at 4-6pm. Free of charge.

Arranged by Pakkahuone Guest Harbour and Uusikaupunki Evangelical Lutheran Parish. In case of heavy rain, the concert will be held across the street at the Old Church, Alinenkatu 44.

Everybody welcome!