Riikka Leskinen

Riikka Leskinen lähti ensimmäiselle työkaudelleen Kolumbiaan tammikuussa 2017. Hänen suunniteltu työkauden kesto on 12 kuukautta. Hän tulee toimimaan Latinalaisen Amerikan kirkollisen työnkoordinaattorina. Riikan tehtävänä on koordinoida kirkollisen työn hankkeita Kolumbiassa, Boliviassa ja Venezuelassa. Hänen asemapaikkansa on Bogota, Kolumbia.

Riikka on syntynyt Kuopiossa ja hänen tämän hetkinen asuinpaikkansa on Turku. Hän on koulutukseltaan lehdistö- ja tiedotusopin maisteri (1999). Hänen kotiseurakuntansa on Turun Henrikin seurakunta.

Riikka on työskennellyt aiemmin muun muassa Raision seurakunnassa tiedottajana ja luterilaisen maailmanliiton Keski-Amerikan maaohjelmassa viestintäpäällikkönä.

Riikka Leskisen Uutiskirje 2/2017

Riikka Leskisen Uutiskirje 3/2017

Seuraa Riikan työtä myös Facebookissa: