Viikon sana, lue tästä, 10.6.2018 Juhani Kapiainen

Tiekirkkojen aukiolo kesällä 2018:

-      Uudenkaupungin Uusi ja Vanha kirkko sekä Pyhämaan kirkot ma 4.6.- su 12.8.

-      Kalannin ja Lokalahden kirkot ma 25.6.- su 5.8.

Tiekirkot ovat avoinna arkisin klo 11–17 ja sunnuntaisin 12–16.
(Juhannuspäivänä 23.6. vain Pyhämaan Tiekirkot ovat avoinna.)

Lisätietoja tästä

Kesätorstain Urkuvartit  Uudenkaupungin Uudessa kirkossa:

Torstaisin  7.6.-19.7. klo 12 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa on Urkuvartti, joka kestää noin 15-20 minuuttia. Urkumusiikin jälkeen on mahdollisuus tutustua kirkon urkuihin kanttorin johdolla. Vapaa pääsy.

Lisätietoja tästä

Jumalanpalvelukset

Uudenkaupungin Uusi kirkko  (Rauhankatu 1 c)

Jumalanpalvelukset klo 10
-  talviaikaan Uudenkaupungin Uudessa kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä.
-  kesäaikaan, kesä-elokuussa jumalanpalvelukset pidetään Vanhassa kirkossa (Alinenkatu 44).

Pyhäillan messut  klo 18 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa kuukauden ensimmäinen sunnuntai
Messun jälkeen iltatee/-kahvi Uudenkaupungin srk-keskuksessa, Koulukatu 6.

Viikkomessu torstaisin klo 19  Uudenkaupungin Uudessa kirkossa (tammi-toukokuu ja syys-joulukuu).

Viikkomessu kesäaikaan (kesä-elokuussa) Uudenkaupungin Vanhassa kirkossa torstaisin klo 19

Kalannin kirkko (Pyhän Olavin tie 6)

Jumalanpalvelus klo 10 Kalannin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä.

Lokalahden kirkko (Palomäentie 2)

Jumalanpalvelus klo 13 Lokalahden kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä  (joka kuukauden 3. sunnuntai klo 18 ja kuukauden 2. sunnuntai ei palvelusta).

Pyhämaan uusi kirkko ja uhrikirkko (Kirkontaustantie 15)

Jumalanpalvelus klo 13 Pyhämaan uudessa kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä  (joka kuukauden 3. sunnuntai ei palvelusta).

Kesäillan hartaus kesäaikaan (kesä-elokuu) Pyhämaan uhrikirkossa keskiviikkoisin klo 18.

Muusta jumalanpalveluselämästä sovitaan erikseen.