Viikon Sana, vko 34/2017, Juhani Kapiainen ja Anita Lamminen, kuuntele tästä

Viikon Sana, vko 33/2017, Arja Kalliopaasi, lue tästä
Totuuden jäljillä

Jumalanpalvelukset

Uudenkaupungin Uusi kirkko  (Rauhankatu 1 c)

Jumalanpalvelukset klo 10
-  talviaikaan Uudenkaupungin Uudessa kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä.
-  kesäaikaan, kesä-elokuussa jumalanpalvelukset pidetään Vanhassa kirkossa (Alinenkatu 44).

Pyhäillan messut keväällä 2017 klo 18 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa: 5.2., 5.3., 2.4. ja 7.5.
Messun jälkeen iltatee/-kahvi Uudenkaupungin srk-keskuksessa, Koulukatu 6.

Viikkomessu torstaisin klo 19  Uudenkaupungin Uudessa kirkossa (tammi-toukokuu ja syys-joulukuu).

Viikkomessu kesäaikaan (kesä-elokuussa) Uudenkaupungin Vanhassa kirkossa torstaisin klo 19

Kalannin kirkko (Pyhän Olavin tie 6)

Jumalanpalvelus klo 10 Kalannin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä.

Lokalahden kirkko (Palomäentie 2)

Jumalanpalvelus klo 12 Lokalahden kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä  (joka kuukauden 3. sunnuntai klo 18 ja kuukauden 2. sunnuntai ei palvelusta).

Pyhämaan uusi kirkko ja uhrikirkko (Kirkontaustantie 15)

Jumalanpalvelus klo 12 Pyhämaan uudessa kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä  (joka kuukauden 3. sunnuntai ei palvelusta).

Kesäillan hartaus kesäaikaan (kesä-elokuu) Pyhämaan uhrikirkossa keskiviikkoisin klo 18.

Muusta jumalanpalveluselämästä sovitaan erikseen.