Jazzmessu

Jazzmessu

Uudenkaupungin Uusi kirkko (Rauhankatu 1c 23500 Uusikaupunki)

Liturgi: Esko Halivaara Saarna: Esa Mierlahti Jukka Linkola, piano Jukka Perko, saksofoni Nicholas Söderlund, bassobaritoni Tuomas Tainio, lyömäsoittimet Kari Vuola, urut Lauluryhmä, joht. Ari Hirvonen Alkupaloja tästä: Bassobaritoni Nicholas Söderlund lauloi negrospirituaalin Nobody knows Jukka Linkolan sarjasta Spirituals Jazzmessun musiikista.

Kesäkuussa 2016 sama messu on toteutettu Naantalin kirkossa ja Jukka Linkola oli sovittanut ja säveltänyt messumusiikkia seuraavasti:

Jukka Linkola: Spirituals (2015):
- Joshua (johdantomusiikki)
- Carry me home (vastausmusiikki)
- Let my people go (saarnan yhteydessä)
- Nobody knows (uskontunnustuksen jälkeen)
- Finale (päätösmusiikki)

Jukka Linkola:
- Oi ihmeellistä armoa (Amazing Grace, 2016;  päivän virtenä, virsikirjan lisävihkon uusi virsi 932)
- Jo joutui armas aika (Suvivirsi 571, 2016; ylistysvirtenä)

Liturginen musiikki: Harald Andersén 1982 (neljäs sävelmäsarja, perhemessu)

Uudenkaupungin messua varten Jukka Linkolalta on tilattu uusikaupunkilaisista kuoroista kootulle lauluryhmälle uutta ehtoollismusiikkia.
- Balm in Gilead (2018)
- Merenpohjasta kaiun kuulen (2018)

Klikkaa alkupaloja tästä

Bassobaritoni Nicholas Söderlund laulaa negrospirituaalin Nobody knows Jukka Linkolan sarjasta Spirituals Jazzmessun musiikista.

Uudenkaupungin seurakunta

Uudenkaupungin Uusi kirkko, Rauhankatu 1 c

Viikkomessu

Viikkomessu Uudenkaupungin Uudessa kirkossa