Lähetyslounas

Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, Uusikaupunki

Lähetyslounas Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa klo 12 ja 15

Lähetyslounaan 3.2.2018 liput myynnissä

Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa (Koulukatu 6) on lähetyslounas lauantaina 3.2. kahdessa kattauksessa, klo 12 ja 15.

- Lippuja voi jo ostaa – vaikka joululahjaksi –  kirkkoherranvirastosta (ark. 9-13, käteismaksu) ja

-  Golfravintolasta (ark. 9-15), Välskärintie 2 H, Uusikaupunki.

- Loppiaisen jälkeen lippuja myydään myös Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorissa, Alinenkatu 26.

Lounaan hinta: aikuiset 19 €, 7-15-v. 7 € ja alle 7-v. ilmaiseksi.

Lähetyslounaan toteuttavat Tapio Pääkkö Golfravintolasta, Paul-Erik Hakkarainen ja Asta Palola sekä kokkiopiskelijoita Novidasta. Satu Sarkoranta soittaa harmonikkaa.

Tuotto ohjataan Sari-Johanna Kuittilon työlle Israelissa, Pauli Vanhasen työlle Keniassa, Suomen Lähetysseuran työlle Thaimaassa sekä Toivoa naisille –radio-ohjelmille Kambodzhassa. Kohdemaat huomioidaan myös lähetyslounaan menussa, joka on piakkoin nähtävänä lipunmyyntipaikoissa ja seurakunnan nettisivulla.

Lähetyslounaan Menu tästä

Pyhämaan nuorisoseurantalo, Pyhämaantie 1076