Lisää virsiä! -yhteislaulutilaisuus

Lisää virsiä! -yhteislaulutilaisuus

Ilona ja Pekka Nyman vieraina Lisää virsiä! -yhteislaulutilaisuudessa torstaina 19.10. klo 18 Uudessa kirkossa. Virsikirjan lisävihkossa on Ilonan ja Pekan säveltämiä ja sanoittamia virsiä, joihin tutustumme tekijöiden johdolla. Lisävihkon virsien laulaminen jatkuu klo 19 alkavassa viikkomessussa.

Virsikirjan lisävihko otettiin käyttöön vajaa vuosi sitten. Sen 79 virttä täydentävät vuoden 1986 virsikirjaa laajentaen virsikirjan musiikkityylien kirjoa ja tuomalla uutta myös kielellisesti ja tekstisisällöllisesti. Lisävihkon avulla tunnustellaan virren mahdollisuuksia ja rajoja.  Luterilainen kirkko on laulava kirkko. Reformaation hengessä se on päivittänyt aika ajoin myös omia laulukokoelmiaan. Uuden vuosituhannen virsikirja on entistä monimuotoisempi. Tämä kuuluu lisävihkon virsissä monikielisyytenä ja musiikillisesti monikulttuurillisuutena. Musiikillisissa tyyleissä nousevat esiin myös Euroopan ulkopuoliset musiikkimaisemat.

Uudenkaupungin seurakunta

Ari Hirvonen
vastaava kanttori

Uudenkaupungin Uusi kirkko, Rauhankatu 1 c

Viikkomessu

Viikkomessu Uudenkaupungin kirkossa

Merituulikoti osasto Suvanto, Uusikaupunki, Sairaalakatu 6

Virsipiiri Suvanto

Hengellisten laulujen hetki laitosasukkaille. Tule mukaan laulamaan!

Uudenkaupungin Uusi kirkko, Rauhankatu 1 c

Viikkomessu ti 24.10. (huom. päivä)

Viikkomessu Uudenkaupungin kirkossa