Vapaaehtoisten virkistyspäivä Haukharjassa

Haukharjan leirikeskus Lavikontie 456, Kalanti

Uudenkaupungin seurakunnan toiminnassa on vuoden mittaan paljon seurakuntalaisia, jotka vapaaehtoisesti antavat aikaansa ja osallistuvat suurella sydämellä hyvän tekemiseen yhdessä. Kaikki tekeminen -niin satunnainen kuin säännöllinenkin- on yhtä arvokasta!

Seurakunta kutsuukin kaikkia vapaaehtoistoiminnassa mukana olleita virkistymään Haukharjan leirikeskukseen keskiviikkona 16.8. klo 10-15.30. Virkistyspäivän ohjelma sisältää ruokailun ja kahvin lisäksi mm. saunomismahdollisuuden ja ehtoollishartauden.

Päivässä mukana vapaaehtoistyön koordinaattori Heli Nurmi ja diakoniatyöntekijät Ulla Forsman ja Elise Heinonen.

Ilmoittautuminen (ruokavaliot, kyydin tarve) 4.8. mennessä heli.nurmi@evl.fi tai puh. 050-3634132

Uudenkaupungin seurakunta

Heli Nurmi
vapaaehtoistyön koordinaattori

Uudenkaupungin tori

Lähetystori

Lähetystori lauantaina 2.9. klo 9-13 on kesän viimeinen Tul toril –teematori ja sitä vietetään reformaation 500v-, Uudenkaupungin 400v- ja Suomen 100v – juhlavuosien merkeissä.