Tervetuloa mukaan kirkon ja seurakunnan monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan! Jokaiselle löytyy jotain tekemistä ja eri tehtäviä tehdään tavallisen ihmisen taidoin, oman aikataulun ja jaksamisen mukaan.

Vapaaehtoisen kanssa tehdään työsopimus, jolloin vakuutus on voimassa ja jossa allekirjoituksella vahvistetaan vaitiolovelvollisuus. Katso lisää tästä

Vapaaehtoistöitä ja ajankohtaisia asioita Suurella Sydämellä löydät tästä

NettiSaapas on Palveluoperaatio Saappaan etsivän työn menetelmän sovellus sosiaalisessa mediassa ja Suomi24.fi sivustolla. Nuorten kanssa käydään nettikeskusteluita julkisessa chatissa sekä yksityisviesteillä. Toimintaa toteuttavat tehtäviinsä koulutetut 18-vuotta täyttäneet vapaaehtoiset yhdessä työntekijöiden kanssa. Uudenkaupungin seurakunnassa toiminnasta vastaavat nuorisotyönohjaaja Päivi Aaltonen ja vapaaehtoistyön koordinaattori Heli Nurmi, joiden kanssa vapaaehtoiset yhdessä päivystävät kerran kuukaudessa. Toimintaan on mahdollista tulla tutustumaan milloin vaan :)

YouTube-video

Vapaaehtoistyön tapahtumia on järjestetty yhteistyössä seurakunnan ja eri yhdistysten kanssa vuosittain Lähetystorin yhteydessä. Vapaaehtoistyö kaikessa monipuolisuudessaan on silloin esillä ja on mahdollista tulla keskustelemaan ja kyselemään missä voisi olla mukana.

Halusitko leiri-isoseksi tai leiriaikuiseksi, kerhonohjaajaksi taikka riparille isoseksi?