Rippikoulu

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Konfirmoitu seurakunnan jäsen on oikeutettu käymään itsenäisesti ehtoollisella, pääsemään kummiksi ja säädetyn iän saavutettuaan solmimaan kristillisen avioliiton. Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, jona täytetään 15 vuotta. Myöhemmin rippikoulun voi käydä yksityisesti.

Konfirmaatio siunaa uuteen elämänvaiheeseen

Suurin osa suomalaisista konfirmoidaan teini-ikäisenä käydyn rippikoulun yhteydessä.

Rippikoulu ja konfirmaatio tarjoavat mahdollisuuden pohtia elämää ja pysähtyä katsomaan missä nyt mennään.

Konfirmaatiossa on kyse samasta armosta kuin kasteessa.

Jumala haluaa vahvistaa konfirmoitavaa uskossa ja siunata uudessa elämänvaiheessa.

Tiedustelut

Päivi Aaltonen        puh. 050-3635431 tai paivi.aaltonen(at)evl.fi

Kimmo Laasonen   puh. 050-3634133 tai kimmo.laasonen(at)evl.fi

Vuoden 2016 rippikouluihin netissä on päättynyt.

rippikoululaisia